Diverse

Câinii maidanezi, la un pas să ia o altă viață. Copilul a fost mutilat, dar a reușit să scape

Câinii maidanezi, la un pas să ia o altă viață. Copilul a fost mutilat, dar a reușit să scape

La doar câteva zile de la nenorocirea care a avut loc pe un teren din zona Lacul Morii, era posibil să aibă loc o altă tragedie.

Un copil de 13 ani din București a plecat în vizită la bunici, într-o comună din Teleorman. Copilul, aflat pe un moped, a fost atacat de șase câini maidanezi.

Evenimentul neplăcut s-a petrecut în comuna Conțești, iar copilul a fost rănit grav. A reușit, totuși, să scape cu mare greutate din colții animalelor și să intre în curtea unei case. Copilul a fost transportat de urgență de tatăl său la spital.

Când se afla cu copilul în mașină, tatăl a fost oprit de poliție

„Tatăl minorului, în timp ce se deplasa în municipiul Alexandria cu autoturismul, având semnalele de avarii în funcțiune și cu viteză, a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Alexandria.

În urma discuțiilor purtate cu tatăl minorului și evaluând situația de pericol în care se afla minorul, au asigurat deplasarea în condiții de siguranță la unitatea medicală. Ulterior, minorul a fost transferat la o unitate medicală din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a informat Poliția Teleorman.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Ultimele clipe din viața Anei Oros Daraban

Cu un an în urmă, în zona Lacul Morii, Ana Oros Daraban a fost mușcată de o haită de câini maidanezi. Cu doar câteva zile în urmă, femeia a ajuns în același loc să alerge. N-a mai avut același noroc, fiind ucisă. Legiștii au stabilit că femeia a murit după ce animalele i-au secționat artera femurală.

De asemenea, pe corpul ei au fost descoperite o mulțime de răni care demonstrează prin ce clipe cumplite a trecut. Sursele spun că animalele ar fi văzut-o ca pe o pradă. Ea a fost mușcată inițial de picioare, apoi de cap, față, mâini, iar în final au tras de corpul ei ca și cum ar fi fost o sălbăticiune.