Showbiz

Calendarul Pirelli 2022, semnat de Bryan Adams. Fotografii uimitoare ale vedetor muzicii

Calendarul Pirelli 2022, semnat de Bryan Adams. Fotografii uimitoare ale vedetor muzicii

Surpriză în celebrul calendar Pirelli pentru 2022, proaspăt lansat cu mare vâlvă, ca la fiecare ediţie, informează Reuters.

Cher, Rita Ora, Iggy Pop, Jennifer Hudson și alte vedete ale muzicii sunt în centrul atenției în calendarul Pirelli 2022 lansat luni, fotografiat de rockerul și fotograful canadian Bryan Adams. Iar calendarul le este dedicat celor mai mari talente din industria muzicală.

Intitulat „On The Road”, calendarul încearcă să înfățișeze o zi din viața unui muzician în turneu.

În fiecare lună, e introdusă nu numai o nouă stea, ci și o nouă scenă. Iar protagoniștii sunt Iggy Pop, Cher, Jennifer Hudson și alți artiști care spun, fiecare, câte o poveste. Succesul e garantat, mai ales că e însoțit de alt eveniment neobișnuit: pentru lansarea calendarului, Bryan Adams a călătorit la Milano și a fost diagnosticat cu COVID pentru a doua oară într-o lună, imediat după sosire.

Foto: Reuters. Fotografie făcută de Bryan Adams cântăreței Cher

Cu toate acestea, artistul de 62 de ani nu a putut să-și prezenta renumitul calendar în persoană, la Milano, deoarece ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19 la sosirea în Italia săptămâna trecută. A participat la conferința de presă on-line.

Coperta sa îl arată pe chitaristul și cântărețul St. Vincent pozând cu o chitară Pirelli pe limbă. Are poze cu Cher și Pop în dressing, Ora în baie, rapperul Saweetie împingând un cărucior de bagaje și Hudson înconjurat de flori.

Foto: Reuters. Fotografie făcută de Bryan Adams cântăreței Rita Ora

Rapperul Bohan Phoenix pozează pe un pian, în timp ce fotografia muzicianului Grimes este plasată într-un cadru futurist. Adams, care a făcut fotografiile în Los Angeles, Capri și Canada vara trecută, apare și el.

Fantezia joacă un rol important în încercarea de a crea ceva

„Cu toate aceste imagini, fantezia joacă un rol important în încercarea de a crea ceva”, a declarat Bryan Adams. „Pentru că nu vrei să fie literal, vrei să fie plin de farmec, dar dă impresia a ceea ce este ar putea fi.”

Foto: Reuters. Fotografie făcută de Bryan Adams muzicianului Iggy Pop

Foto: Reuters. Fotografie făcută de Bryan Adams muzicianului Grimes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adams a spus săptămâna trecută că a fost testat pozitiv pentru COVID-19 după ce a aterizat la Milano și că se duce la spital. A fost a doua oară într-o lună în care a fost testat pozitiv pentru virus. De atunci, a postat fotografii, mulțumind medicilor și asistentelor care îl îngrijesc.

Bryan Adams este cunoscut cel mai bine pentru cântece precum „Summer of ‘69”, „Heaven” și „(Everything I Do) I Do It for You”.

În calitate de fotograf, i-a fotografiat pe Mick Jagger și Naomi Campbell, precum și pe Regina Elisabeta a Marii Britanii. De asemenea, a publicat cărți cu fotografiile sale, inclusiv una despre soldații britanici răniți.

Publicat pentru prima dată în anii 1960, calendarul Pirelli are un tiraj limitat și este de obicei oferit clienților companiei. În ultimii ani, a trecut  de la prezentarea de imagini cu modele puțin îmbrăcate la teme mai artistice, prezentând diverse celebrități.

Ediția din 2021 a fost suspendată din cauza pandemiei.