Actual Showbiz

Cântăreața și compozitoarea de top Dua Lipa își schimbă cariera. A anunțat că va lua o pauză de la cântat

Cântăreața și compozitoarea de top Dua Lipa își schimbă cariera. A anunțat că va lua o pauză de la cântat
retetesivedete/RV

Dua Lipa renunță la cântat pentru a urma o altă carieră. Despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Cântăreața și compozitoarea de top Dua Lipa a anunțat că va lua o pauză de la cântat, pentru a urma o nouă carieră

Cu visul de a obține un Oscar, Dua Lipa va juca acum în drama de spionaj intitulată Argylle, cu  actorii Henry Cavill și Sam Rockwell în rolurile principale.

Cântăreața și compozitoarea de top britanică Dua Lipa a anunțat că va lua o pauză de la cântat, pentru a urma o nouă carieră în actorie.

Potrivit Mail Online, artista în vârstă de 27 de ani este pregătită să își facă debutul actoricesc în viitoarea dramă de spionaj Argylle, alături de co-stelele Henry Cavill, Sam Rockwell și Bryce Dallas Howard.

O sursă media a declarat că artista a primit „o tonă de scenarii și este cel mai mult interesată să se ocupe de drame serioase care vor primi un buzz de Oscar, ea vrea să înceapă cu adevărat să se ocupe de actorie.”

„Plănuiește să își înființeze propria companie de producție de televiziune și film, astfel încât ea și echipa ei să poată opta pentru poveștile în care crede și să le ducă pe piață cu studiouri mai mari.”

De asemenea, Lipa a făcut recent o declarație în timpul filmărilor pentru acest proiect și a spus: „A fost foarte interesant. Dar cred că pentru mine este, cum ar fi, pași mici”.

Și, totodată, a ținut să precizeze: „Aceasta este, de asemenea, cea mai bună modalitate de a te descoperi pe tine însuți, mai degrabă decât să te arunci în adânc cu ceva ce poate nu poți aborda complet cu capul înainte„.

Lipa a câștigat numeroase premii de-a lungul carierei sale de cântăreață, inclusiv trei premii Grammy´s, șase Brit Awards, două MTV Europe Music Awards, un MTV Video Music Award, două Billboard Music Awards, un American Music Awards, precum și două Guinness World Records.

Deși până acum se cunosc foarte puține informații despre drama de spionaj, se pare că Argylle se bazează pe o carte care nu a fost lansaă încă, scrisă de un autor necunoscut, pe nume Elly Conway.