Sănătate Social

Care este adevărul din spatele pandemiei. Medicii contra sistemului

Care este adevărul din spatele pandemiei. Medicii contra sistemului
Foto: Internet/Pixabay

Mulți oameni vor și astăzi să știe adevărul. De la această premisă au pornit și jurnaliștii ziuanews.ro, care au făcut propria anchetă.

Care este adevărul din spatele pandemiei. Medicii contra sistemului

Pentru prima dată în istoria Americii, un președinte, guvernatori, primari, administratori de spitale și birocrați federali stabilesc tratamentele medicale nu pe baza unor informații exacte bazate pe știință sau chiar pe experiență, ci mai degrabă pentru a forța acceptarea unor forme speciale de îngrijire și „prevenire”, utilizarea aparatelor respiratorii și, în cele din urmă, o serie de vaccinuri cu ARN mesager, în esență netestate, potrivit analelor medicale, scrie ziuanews.ro.

Totodată, pentru prima dată în istoria tratamentului medical, protocoalele nu sunt formulate pe baza experienței medicilor care tratează cu succes cel mai mare număr de pacienți, ci mai degrabă a unor persoane și birocrații care nu au tratat niciodată un singur pacient – inclusiv Anthony Fauci, Bill Gates, EcoHealth Alliance, CDC, OMS, ofițerii de sănătate publică de stat și administratorii de spital, subliniază jurnaliștii ZIUA NEWS, în propriul lor rechizitoriu.

Medici acuzați că au avut ceva de spus

Dr. Michael Yeadon, un fost cercetător-șef pensionat și vicepreședinte al diviziei științifice a companiei farmaceutice Pfizer din Marea Britanie, care a acuzat compania de fabricarea unui vaccin extrem de periculos, este ”ignorat și demonizat”. Mai mult, acesta, împreună cu alți oameni de știință de înaltă calificare au declarat că nimeni nu ar trebui să ia acest vaccin, scrie Ziua News.

Nici Anthony Fauci, nici CDC, nici OMS și nici vreo instituție medicală guvernamentală nu au oferit vreodată vreun tratament precoce în afară de Tylenol, hidratare și chemarea unei ambulanțe odată ce ai dificultăți de respirație.

Foarte mulți medici au avut propria părere, dar aceasta a fost înăbușită, chiar de la primele semne. Unii, mai puternici din fire, au reușit să își expună public propriile păreri. Pentru prima dată în istoria literaturii medicale, multor medici nu le-au fost publicate lucrările științifice, scrierile lor fiind aruncate la gunoi, la propriu.

Dr. Peter McCullough, unul dintre cei mai citați experți în domeniul său, care a tratat cu succes peste 2000 de pacienți cu COVID prin utilizarea unui protocol de tratament precoce (pe care așa-zișii experți l-au ignorat complet), a fost victima unui atac deosebit de violent din partea celor care beneficiază financiar de pe urma vaccinurilor.

Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Florida, citat de Ziua News, arată că au fost cultivate peste 11 bacterii patogene din interiorul măștii purtate de copiii din școli. ”Se știa că, în esență, copiii nu riscau nici să se îmbolnăvească de virus, nici să îl transmită”, spun aceleași surse, analizând situația cu privire la pandemie, din întreaga lume.

Dezbaterile continuă pe larg în materialul media menționat. Un singur lucru este cert: au existat și mai există, încă, multe contradicții legate de virusul COVID-19, pandemie, efecte provocate de vaccin, păreri pro și contra. Analiza logică nu ajungea niciodată la rezultatul final dorit de conducerile țărilor lumii. De aici și suspiciunea sau credința profundă a multora că pandemia este o realitate, dar și un interes, oricum am privi lucrurile. Omenirea are nevoie de resetare, punctul zero, aceasta s-a dorit și aceasta va fi, mai devreme sau mai târziu.

Notă redacție: Informațiile din acest articol nu înlocuiesc sfaturile unui medic și nici alte tratamente recomandate de specialiști!