Lifestyle

Care sunt obiectele pe care trebuie să le iei cu tine în vacanță

Care sunt obiectele pe care trebuie să le iei cu tine în vacanță

Nu există nici măcară o vacanță în care să mergem fără bagaje. Oricât am încerca, întotdeauna vom spune că mai avem nevoie de ceva și așa, încet, încet, ne umplem geamantanele cu fel de fel de lucruri. De aceea, un experiment este menit să ne aducă pe drumul cel bun, astfel încât să punem în genți doar strictul necesar.

Care sunt obiectele pe care trebuie să le iei cu tine în vacanță

Pregătitul bagajelor poate fi destul de solicitant din punct de vedere psihologic, în primul rând. Această activitate, pe care mulți o facem la repezeală, ar trebui făcută cu grijă, deoarece este cu adevărat esențială. Uneori, lasăm bagajele pe ultima sută de metri, motiv pentru care pleacăm de acasă total nepregătiți.

Iată care sunt lucrurile cu adevărat esențiale:

Geamantanele, în primul rând. Dar, dacă plecați cu avionul, încercați să șiați strictul necesar, în două bagaje de mână ce le puți lua chiar în cala avionului. Altfel, ați văzut ce se întâmplă în întrega lume, puteți pierde geamantanele pe drum, din nefericire, aeroporturile confruntându-se cu cea mai mare criză de personal auxiliar, din istoria aeronauticii.

O trusă de prim ajutor – antitermice, antihistaminice, analgezice, betadină, pansamente sterile, o fașă elastică, o foarfecă, rivanol. Pentru durerile de cap 9aspirina efervescentă cu efect inastantaneu), adulți și copii (sirop nurofen).

Periuța, pasata de dinți, obiecte de igienă de strictă necesitate.

O carte de citit, pentru că nu se știe niciodată ce apare la meteo.

Baterie externă la telefon.

Hanorac și o umbrelă.

Briceag multifuncțional, dar atenție, sunt țări care confiscă aceste echipamente, ca de exemplu Aeroportul din Franța.

Articole de îmbrăcăminte și încălțăminte strictul necesar, în funcție de zilele de vacanță.

Ar fi bine să aveți, în bagaj, și o lanternă.

Și nu uitați papucii de casă. Ar fi indicat și un mic prosop personal.

Bani, documente și bilete. Va fi necesar să ai la tine câteva documente personale și câteva variante de a efectua plăți, astfel încât să nu întâmpini situații neplăcute pe parcursul călătoriei.

Foto: pixabay