Cartofii diavolului, un preparat diabolic de bun. Acest preparat extrem de delicios se prepară din ingrediente simple. Însă gustul desăvârșit al cartofilor copți umpluți cu maioneza, brânză pastă de Chili, ceapă, o ramură de coriandru, sare și piper, are gustul unei salate de cartofi deosebit de gustoasă și delicioasă.
Ingrediente necesare pentru cartofii diavolului:
Mod de preparare:
„Spălați și fierbeți cartofii cu tot cu coajă aproximativ 25- 30 min și verificați din când cu o furculiță pentru a nu se fierbe prea tare.
Între timp pregătiți sosul: coriandru tocat mărunt, ceapa tăiată cubulețe plus 2 linguri de pastă de chili, sare, piper. Se amestecă bine și se dă la frigider. Când amestecul este rece, combinați-l cu maioneza și brânza rasă.
După ce cartofii au fiert, scurgeți de apă, tăiați-i în două, scoateți pulpa cartofului din mijloc și amestecați cu sosul. Apoi, umpleți coșulețele de cartofi pe care le-ați format în urma scoaterii mijlocului cartofului.
La umplutură puteți adăuga smântână, capere, muștar sau alte ingrediente preferate.
Dați la cuptor până se rumenesc deasupra”, potrivit stiridiaspora.ro.
Poftă bună!
Pe măsură ce Paștele se apropie, mulți oameni se întreabă câte ouă roșii este bine…
Kaufland România a anunțat programul de funcționare al hipermarketurilor sale în perioada sărbătorilor de Paște.…
Postul negru în Vinerea Mare este o practică profundă în tradiția ortodoxă, marcată de abstinența…
Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…
Ministerul Finanțelor lucrează la introducerea unor noi taxe. Potrivit proiectului, accizele la tutun vor fi…
Vârstnicii din România au primit vești bune de la guvern. Au fost alocate 10 miliarde…
This website uses cookies.