Info Actual

Info Actual > Showbiz > Casa Regala primeste lovitura de gratie! Veste-SOC despre Meghan si Harry
Showbiz

Casa Regala primeste lovitura de gratie! Veste-SOC despre Meghan si Harry

Casa Regala primeste lovitura de gratie! Veste-SOC despre Meghan si Harry

Casa Regala primeste lovitura de gratie! Presa internationala ofera informatii incredibile despre relatie dintre Meghan si Harry.

Revista americana Vanity Fair anunţă că Prinţul Harry se simte „în derivă” şi nu are prieteni în Los Angeles, unde s-a mutat cu soţia lui, Meghan Markle, după finalul aventurii din Canada. Poate fi semnul care să anunţe erodarea relaţiei celor doi?

Casa Regala primeste lovitura de gratie. Conform Vanity Fair Ducele de Sussex are moralul jos de când a plecat din Canada împreună cu Meghan Markle și fiul lor de un an, Archie, pentru soarele din sudul Californiei.

„Are o mulțime de prieteni în comunitatea militară din U.K. și desigur îi este dor de ei. Este un moment foarte ciudat pentru noi toți, dar cred că lui Harry îi lipsește o structură a lui.

Nu are prieteni în L.A. cum are Meghan, și nu are un loc de muncă. În acest moment, el este un pic în derivă, dar nu va fi întotdeauna așa și el știe asta”, arată sursa citată.

Prinţul Harry şi Meghan Markle locuiesc într-un conac din Beverly Hills, în valoare de 18 milioane de dolari şi deținut de magnatul media Tyler Perry, scrie EVZ.

“O rană care va avea nevoie de timp să se vindece”

Amintim că Prinţul Harry a renunțat la funcția membru senior al Familiei Regale din Marea Britanie şi a fost de acord să nu folosească gradele sale militare, aspect despre care a spus că este „o rană care va avea nevoie de timp să se vindece”.