Showbiz

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt atât de bogați încât se joacă Monopoly în mod real

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt atât de bogați încât se joacă Monopoly în mod real
mansionglobal.com

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au făcut unele ajustări în portofoliul lor imobiliar din New York, prin cumpărarea unui conac și vânzarea altuia.

Ce sume de bani au alocat cei doi pentru cumpărarea unei case

Cuplul de la Hollywood a cheltuit 4,5 milioane de dolari pe o casă și a vândut o alta pentru mai mult de 20 de milioane de dolari.

Astfel, cei doi au plătit 4,5 milioane de dolari pentru o proprietate pe malul râului în Irvington, New York (un loc bogat în comitatul Westchester) într-o afacere care a atins recordurile de proprietate în data de 23 august.

Conacul georgian din anii 1930 este „poziționat maiestuos la capătul unei alei împădurite pe 12 acri”, potrivit listei cu Houlihan Lawrence.

Dotările noii achiziții

Cu o suprafață de 1.653 de metri pătrați, casa are 8 dormitoare, inclusiv o suită principală cu living și dressing, o cameră de zi cu un șemineu din calcar francez, o bibliotecă cu panouri cu 2 etaje și o terasă de piatră cu vedere la râul Hudson.

De asemenea, casa are :

  • piscină interioară
  • sală de sport
  • cameră de recreere
  • bucătărie de vară

Iar dacă aceste caracteristici nu sunt suficiente, există potențialul de a adăuga facilități în aer liber, inclusiv o piscină, un teren de tenis, o cabană și o cabană pentru oaspeți, se arată în lista.

Cu câteva săptămâni înainte de cumpărare, cuplul a vândut o casă în elegantul Bedford Corners, New York (la aproximativ 20 de mile nord de noua lor achiziție), pentru 20,47 milioane de dolari, într-o afacere aparent în afara pieței.

Zeta-Jones, în vârstă 49 de ani, și Michael Douglas, de 74 de ani, au plătit 11,25 milioane de dolari pentru conacul de aproape 15.500 de metri pătrați în 2014, arată înregistrările proprietății. Iar pentru ambele tranzacții au folosit aceeați firmă.

Construită în 1895 și complet renovată, casa cu 8 dormitoare are 2 piscine interioare, o piscină în aer liber, o sală de gimnastică, o saună și baie de aburi, un teren de tenis, o căsuță pentru oaspeți cu două apartamente și facilități de echitație, potrivit informațiilor de pe mansionglobal.com.

O reprezentantă a doamnei Zeta-Jones, care este cel mai bine cunoscută pentru rolurile din „Chicago” și „Entrapment”, nu a răspuns imediat unei cereri de comentarii.

Un reprezentant al domnului Douglas, care a jucat cel mai recent în filmele Marvel „Avengers: Endgame” și „Ant-Man and the Wasp”, a refuzat să comenteze despre înțelegere.

Afacerile imobiliare ale cuplului nu se limitează la New York și nici măcar în SUA. În prezent, ei caută un cumpărător pentru proprietatea lor de peste 29 de milioane de euro (31,0 milioane de dolari americani) din Mallorca, una dintre Insulele Spaniei.