Diverse

Caz șocant în București. Iată ce au putut să descopere polițiștii în toaleta unei clinici

Caz șocant în București. Iată ce au putut să descopere polițiștii în toaleta unei clinici

Din motive doar de el cunoscute, un bărbat a montat camere de luat vederi în odorizantele din toaleta unei clinici din București.

Potrivit Poliției București, obsedatul a fost inițial reținut pentru 24 de ore și ulterior a arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit surselor judicare, ca urmare a camerelor puse de bărbat, mai multe doctorițe au fost filmate în timp ce erau în toaletă și își făceau nevoile. Bărbatul care a avut un asemenea comportament nu e un oarecare, ci chiar soțul uneia dintre administratoarele clinicii medicale. De aceea a putut intra fără probleme în instituția medicală și a montat liniștit, fără să-l deranjeze nimeni, dispozitivele electronice.

Unde au fost montate camerele

Potrivit surselor, bărbatul a montat o cameră lângă o cadă și a reușit să surprindă și toaleta care se află la distanță. O altă cameră a fost așezată chiar lângă vasul de toaletă și filma exact momentul în care cineva se așeza pe acesta.

Din acest motiv, individul a reușit să prindă momentul în care doctorițele se dezbrăcau și își făceau nevoile, fără să știe prin ce situație delicată vor putea trece.

Bărbatul a fost arestat pentru infracțiunea de violare a vieții private

Vineri dimineața, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale Sector 2 au aflat de camerele montate și au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară atât în București cât și în județul Prahova, pentru a căuta probele necesare în dosar, scrie gandul.ro.

Imediat ce a fost prins, bărbatul a fost dus la audieri, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de violare a vieții private. Pentru început a fost reținut pentru 24 de ore, apoi a fost arestat preventiv. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.