Info Actual > Showbiz > Ce a spus Răzvan Simion după ce Lidia Buble și-a asumat noua relație cu actorul cubanez Harlys Becerra
Showbiz

Ce a spus Răzvan Simion după ce Lidia Buble și-a asumat noua relație cu actorul cubanez Harlys Becerra

Ce a spus Răzvan Simion după ce Lidia Buble și-a asumat noua relație cu actorul cubanez Harlys Becerra

Prezentatorul de la Antena 1,  Răzvan Simion are prima reacție publică, după ce Lidia Buble și-a asumat noua relație cu actorul cubanez Harlys Becerra printr-o imagine din Ibiza. Acesta a lăsat un mesaj scurt pe contul lui de Instagram.

Despre relația presupusă dintre Lidia Buble și actorul cubanez Harlys Becerra se discuta de ceva timp. În urma cu doar câteva zile, tot din Ibiza, Lidia Buble a încărcat o fotografie în care chipul ei era acoperit de mâna unui bărbat, cel mai probabil chiar de noul ei iubit Harlys Becerra. Acum cei doi și-au asumat relația.

Imediat după postare Lidiei Buble cu actorul din „Vizavi”, Răzvan Simion și-a postat o poză cu el stand extrem de serios, aproape supărat am zice, descriind imaginea cu „13… e cu noroc”, scurt și la obiect. Am putea oare interpreta aceste cuvintele ca o ironie?

 

Recent, așa cum am menționat, pe o rețea de socializare a apărut prima fotografie cu Lidia Buble și Harlys Becerra împreună. Acum totul este clar, cei doi sunt parteneri, iar poza reprezintă dovada de netăgăduit. Cei doi se află pe terasa unui local și par mai fericiți ca niciodată. Nu sunt singuri la masă, ci cu alți doi prieteni.