Diverse

Prințul Harry, o nouă dezvăluire din viața sa: a recunoscut că a luat „ciuperci magice”, canabis și cocaină

Prințul Harry, o nouă dezvăluire din viața sa: a recunoscut că a luat „ciuperci magice”, canabis și cocaină

În cel mai recent trailer al interviului pe care Prințul Harry i l-a acordat lui Tom Bradby la ITV, Ducele de Sussex insistă că există „două părți ale fiecărei povești”, sugerând că familia regală a câștigat bătălia până acum.

Ducele a recunoscut că își dorește reconcilierea cu fratele lui, dar insistă că „mai întâi, trebuie să fie asumată o anumită responsabilitate”.

„Adevărul, se presupune în acest moment, a fost că există doar o singură versiune a poveștii, nu-i așa? Dar, există două fețe ale fiecărei povești”, spune Harry în noul trailer.

În altă parte din teaser, gazda, Tom Bradby, îl încurajează pe Harry să se destăinuie despre consumul de droguri, inclusiv marijuana, ciuperci magice și cocaină.

Jurnalistul spune că discuția sinceră îi va „surprinde pe oameni”, dar Harry insistă că este „important să își recunoască” trecutul.

Prințul Harry se destăinuie și despre presupusa sa ceartă cu William, după ce susține că fratele său mai mare i-a rupt colierul când l-a bruscat și l-a împins la pământ, fapt care l-a făcut să cadă pe unul dintre castroanele câinelui și să se rănească la spate.

În cel mai recent trailer, Harry susține că fratele său l-a căutat pentru a se răzbuna.

Devăluind disputa lor, pe care prințul Harry o descrie și în noua sa carte autobiografică, intitulată Spare, el a spus: „Ceea ce a fost diferit aici a fost nivelul de frustrare, și vorbesc despre „ceața roșie” pe care am avut-o timp de atâția ani și am văzut această „ceață roșie” și în el.”

„A vrut să îl lovesc înapoi, dar am ales să nu o fac.”

Cele mai recente comentarii vin în urma unei serii de alte dezvăluiri, care au ieșit în public înainte de lansarea cărții și de interviurile sale din Marea Britanie și SUA.

Experții regali spun că prințul Harry „nu va fi iertat niciodată” sau că a dezvăluit detalii despre conversația intimă cu tatăl său, regele Charles, și cu fratele său, prințul William, în noua sa carte de memorii.

Surse apropiate familiei regale au declarat că ducele de Sussex va fi catalogat drept „trădător” din cauza cărții Spare, care include și alte acuzații potrivit cărora William s-ar fi certat cu fratele său mai mic în legătură cu soția acestuia, Meghan Markle.

Un fost membru al personalului regal, care i-a cunoscut pe William și pe Harry în timp ce lucra în cadrul casei, a declarat că „nu va exista niciodată o cale de întoarcere pentru Harry”.

Sursa a declarat pentru The Mirror: „Cred că nu va fi iertat niciodată. După tot ce a spus despre intimitate și intruziune, este greu de înțeles. Cuvintele lui sunt atât de vicioase și țintite.”

„Nu mă îndoiesc că încă își iubește tatăl și fratele, dar este imposibil să văd cum va ajunge să regrete amarnic decizia de a face acest lucru. Știe că va fi etichetat drept trădător, prin faptul că a întrecut măsura de foarte multe ori.”