Social

Ce face haina din om! Polițistul Viorel Teacă, despre noua uniformă după model american. Sindicatul protestează

Ce face haina din om! Polițistul Viorel Teacă, despre noua uniformă după model american. Sindicatul protestează
adevarul.ro

Unul dintre cei mai populari poliţişti din România, Viorel Teacă, cu peste 500.000 de urmăritori pe TikTok, a prezentat noua uniformă a Poliţiei Române în cadrul unei emisiuni TV.

În cadrul emisiunii TV, Viorel Teacă a afirmat: „Este foarte confortabilă!”

Omul legii a fost comparat  de prezentatoarele emisiunii cu un poliţist american, iar remarca Lui Teacă nu a întârziat să vină, declarând mândru: „Aşa mă şi simt”.

Cum a prezentat Viorel Teacă noua uniformă

„Încălţămintea e confortabilă, stau 8 ore fără să simt vreun disconfort. Pantalonii sunt multifuncţionali, au multe buzunare, te poţi aşeza în orice poziţie fără să-i mai ridici, cum erau renunmiţii pantaloni evazaţi care mergeau numai la pantofi cu toc. Au bumbac pe interior şi elastan pe deasupra, se pot întinde fără problemă. Avem şi o cămaşă cu buzunare, unde poţi ataşa bodycam-ul, microfonul“.

Reacțiile publicului de pe rețelele de socializare

Cu noua uniformă a Poliţiei Române, Viorel Teacă a publicat şi un clip video pe TikTok, iar ulterior publicării videoclipului, în secţiunea de comentarii,  filmuleţului urmăritorii au lăsat câteva impresii despre noua uniformă a Poliţiei Române:

  • „De ar avea Poliţia Română numai angajaţi ca domnul!”
  • „Ce drag îmi este de acest poliţai!”
  • „Omul nostru chiar are alură de poliţist în stilul american”
  • „Aşa trebuie să arate un poliţist adevărat! Respect!”

Începând cu anul 2023 toţi poliţiştii români ar trebui să poarte noua ţinută care o înlocuieşte pe cea veche de 20 de ani. Până când acest lucru se va concretiza vor mai fi aduse îmbunătăţiri noii ţinute, care să asigure calitatea sporită şi un confort poliţiștilor din România.

Care este părerea sindicaliștilor despre noua uniformă

Deși noua uniformă a fost prezentată într-o manieră deosebit de frumoasă, sindicaliștii de la Europol sunt nemulțumiți de felul în care arată articolele vestimentare. Mai mult de atât, sindicaliștii susțin că noile uniforme au fost create în ”bătaie de joc”, fiind considerate că provin din „Bazarul Europa”. S-au exprimat deja pe pagina lor de Facebook.

Prin urmare, ei solicită Inspectoratului General al Poliției Române să nu aprobe folosirea noilor uniforme ale oamenilor legii, susținând că acestea ar fi de calitate îndoielnică și nepotrivite pentru uz.