Info Actual

Info Actual > Economic > Ce imprumut va primi Romania de la Uniunea Europeana. Orban: Finantarea masurilor de sustinere a angajatilor si mediului de afaceri
Economic

Ce imprumut va primi Romania de la Uniunea Europeana. Orban: Finantarea masurilor de sustinere a angajatilor si mediului de afaceri

Ce imprumut va primi Romania de la Uniunea Europeana. România va primi de la Uniunea Europeană un împrumut de aproape 5 miliarde de euro, cu o dobândă foarte avantajoasă, spune premierul Ludovic Orban, și care va fi restituit în aproximativ 15 ani.

Cum vor fi folosiți acești bani a explicat ieri șeful Guvernului, Ludovic Orban: Este vorba de finanțarea măsurilor de susținere a angajaților și mediului de afaceri, măsurilor active, de tip program flexibil de muncă, șomaj tehnic și toate celelalte categorii de cheltuieli care vine în sprijinul angajaților și companiilor care au ca obiectiv apărarea locurilor de muncă și susținerea dezvoltării locurilor de muncă.

Deci, repet, acești bani vor fi folosiți pentru a susține companiile, angajații, pentru a apăra locurile de muncă și pentru a susține crearea de noi locuri de muncă pentru români.