Info Actual

Info Actual > Showbiz > Ce o face fericită pe Milla Jovovich? „Sper că sunteți bine”
Showbiz

Ce o face fericită pe Milla Jovovich? „Sper că sunteți bine”

Ce o face fericită pe Milla Jovovich? „Sper că sunteți bine”

Ce o face fericită pe Milla Jovovich? „Sper că sunteți bine”. Actrița americană Milla Jovovich a devenit mamă pentru a treia oară, pe 4 februarie. Celebra vedetă cu origini ucrainiene a născut o fetiță perfect sănătoasă, pentru care a ales un nume cu totul special.

Milla Jovovich a dat marea veste pe contul său personal de Instagram și a publicat și primele imagini cu bebelușul. „Osian este un nume galez de băiat și se pronunță O-shin”, a scris actrița pe contul său de socializare. Actrița mai are două fetițe, Ever Gabo, de 11 ani, și Dashiel Edan, în vârstă de 4 ani.

Vedeta a împărtășit admiratorilor săi o fotografie cu bebelușul de două luni329. „Eu şi bebeluşa mea! Baby Osian a crescut aşa de mult! Ne înţelegem deja şi mi se pare că abia aşteaptă să înceapă să vorbească după cum gângureşte. Poate că să ai fraţi, surori care vorbesc continuu te motivează să faci şi tu la fel. De asemenea, e aşa de zâmbăreaţă! Imediat cum cineva îi zâmbeşte, Osian te răsplăteşte imediat cu smiley face! Trimit către voi toată dragostea mea! Sper că sunteţi bine!”, a fost mesajul fericit al actriței.

Milla Jovovich shares first pictures of newborn daughter Osian and ...

Actrița Milla Jovovich şi-a întâlnit jumătatea, regizorul Paul W. S. Anderson, în anul 2002, chiar pe platourile de filmare ale peliculei „Resident Evil”. Cei doi s-au logodit un an mai târziu. După ceva probleme apărute în cuplu, timp în care s-au și separa pentru un timp, actrița și regizorul au avut primul copil în 2007, iar, în 2009, Jovovich şi Anderson s-au căsătorit.

Milla Jovovich este un fost manechin ucrainean de succes care a reuşit apoi să îşi construiască o carieră în cinematografie, cu roluri în filme precum „Al cincilea element” şi cele din franciza „Resident Evil”, regizate de soţul ei.