Diverse

Ce sfaturi îi dă Piedone fiului său din spatele gratiilor. Ce vrea să facă când iese din închisoare

Ce sfaturi îi dă Piedone fiului său din spatele gratiilor. Ce vrea să facă când iese din închisoare

Chiar dacă e în spatele gratiilor, Piedone încearcă să-și țină moralul și să aibă grijă de fiul său, care va candida la primăria sectorului 5. Acesta i-a promis băiatului său că odată ce va scăpa de închisoare, va merge cu toată familia să petreacă la lăutari.

Cristian Popescu Piedone i-a trimis un mesaj fiului său, care a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani. Fostul primar al Capitalei a alături cu sufletul de fiul său, Vlad, care se pregătește să candideze la primăria sectorului 5. Tatăl său a vorbit despre trucurile pe care trebuie să folosească pentru a câștiga: speranța și bărbăția.

„Noi doar ne împiedicam, ne ridicam, ne scuturam de colb și mergem mai departe… Capul sus, bărbate!”

„Vlad, copil drag, La mulți ani, tată! Să-mi fii sănătos și fericit, copile! Știu… Dacă-n lumea noastră sfântă, închinată lui Hristos… 33 de ani este borna, atunci… așa ne-a așezat pașii Tatăl Nostru cel Bun și Sfânt,  Vlade… Știu… Știu că doare…

Știu că mă doare, știu că te doare, știu ca ne doare… Dar noi nu cădem niciodată, copile… Noi doar ne împiedicam, ne ridicam, ne scuturam de colb și mergem mai departe… Capul sus, bărbate!

„Ai ajuns la borna cea sfântă”

Mai sunt destule prăjituri în lume… Și multe sticle de vin vor mai face viile lumii… Vom avea și timp pentru noi, vom avea și timp pentru pahare pline și lăutari…Până atunci, sunt condamnat ca de ziua ta să-mi car crucea pe drumul trasat… Așa mi-a fost scris… Pentru prima oară în 33 de ani… nu-ți sunt alături de ziua ta, copil bun. Ai ajuns la borna cea sfântă!

Și-i mulțumesc bunului Dumnezeu că m-a ales să-ți fiu tată, să-ți simt sufletul și zâmbetul și inima ta bună!”, au fost cuvintele lui Piedone. Acesta a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv.

Sursă foto: adevarul