Lifestyle

Cea mai delicioasă prăjitură cu căpșuni. Rețeta se prepară foarte ușor

Cea mai delicioasă prăjitură cu căpșuni. Rețeta se prepară foarte ușor

Cea mai delicioasă prăjitură fină cu căpșuni. Nu trebuie să fi cofetar cu experiență pentru a te răsfăța cu o prăjitură fină de căpșuni. Rețeta este foarte simplă și oricie gospodină o poate prepara. Tot ce trebuie să faci este să amesteci bine toate ingredientele.

Rețeta se prepară foarte ușor

Ingredientele necesare:

  • 500 de grame de căpșuni;
  • 150 de grame de făină;
  • 50 de grame de ulei vegetal;
  • 80 mililitri de lapte;
  • 45 de grame de stevie sau 90 de grame de zahăr normal;
  • 10 grame de drojdie;
  • trei ouă;
  • esență de vanilină după gust;
  • un praf de sare.

Mod de preparare prăjitură fină cu căpșuni:

Cerneți făina, amidonul de cartofi, praful de copt și sarea. Toate ingredientele uscate se amestecă într-un castron. Apoi se pun cele trei ouă, stevia, uleiul, vanilia și laptele și amestecați-le bine.

Încorporați ingredientele uscate în compoziția cu ouă și mixați cu un tel, până când amestecul obține o consistență omogenă, densă și catifelată.

Luați căpșunile spălate și uscate, presărați-le cu amidon sau făină. Se tapetează cu făină o formă cu margini detașabile.
Turnați în tavă jumătate din aluat, apoi adăugați căpșunile. Deasupra căpșunilor pune restul de aluat. Tava se dă în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade, și se coace aproximativ cincizeci de minute. Când prăjitura este gata, presărați-o cu zahăr pudră.

Poftă bună!