Lifestyle

Cea mai puternică rugăciune care se spune azi, 15 august. Sfânta Maria îndeplineşte orice dorinţă

Cea mai puternică rugăciune care se spune azi, 15 august. Sfânta Maria îndeplineşte orice dorinţă

Pe 15 august se sărbătorește Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare. Sărbătoare religioasă reprezintă unul dintre cele mai mari evenimente ale creștinătății.

Creştinii ortodocşi pot rosti cea mai puternică rugăciune, despre care se spune că îndeplineşte orice dorinţă.

Potrivit tradiţiei ortodoxe, de Adormirea Maicii Domnului, se spune o rugăciune către Sfânta Maria despre care se spune că îndeplineşte orice dorinţă.

Cea mai puternică rugăciune care se spune azi, 15 august

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

Să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te impor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale”.

După aceste cuvinte se spune rugăciunea Tatăl Nostru, iar apoi:

„Bucură-te Marie, cea plină de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos.

Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin!”.