Showbiz

Cel mai mare festival din Europa Centrală și de Est va fi organizat în România. Primele abonamente se pun în vânzare luna aceasta

Cel mai mare festival din Europa Centrală și de Est va fi organizat în România. Primele abonamente se pun în vânzare luna aceasta
evolve-center.ro

”Este un eveniment care nu aduce doar un plus pe zona de muzică, ci și un plus de marketing pentru publicul tânăr, pentru publicul activ”.

Massif Winter se va desfășura în perioada 3-5 martie 2023

Pentru luna Martie 2023, organizatorii festivalurilor Untold și Neversea anunță organizarea festivalului Massif Winter, în Poiana Brașov.

Prima ediție a fost anunțată, initial, pentru luna martie 2022, dar proiectul a fost amânat din cauza pandemiei cauzate de virusul SARS-CoV-2. Astfel, ediția prima ediție a festivalului Massif Winter se va desfășura în perioada 3-5 martie 2023.

Massif Winter, cel mai mare festival

Și conform organizatorilor, acest concert este cel mai mare astfel de proiect din Europa Centrală și de Est organizat în perioadă de iarnă. Potrivit proiectului, la festivalul Massif Winter vor fi:

  • două scene principale, una de zi și una de noapte, amplasate pe platoul pârtiei Bradul,
  •  alte două scene-concept, pentru pasionații de genuri muzicale diverse.

Pe lângă partea muzicală, elementele de atracție sunt zonele de activități, pe timp de zi și pe timp de noapte. Iar cele mai multe dintre aceste activități vor avea legătură cu sporturile de iarnă. Organizatorii estimează un public de 15.000 de participanți în fiecare zi a festivalului.

Ce artiști vor fi prezenți la festivalul din 2023

Organizatorii nu au precizat numele artiștilor care vor fi prezenți la festival, subliniind că ”va fi un mix interesant care să mulțumească toate gusturile și toate așteptările”.

Declarația primarului orașului Brașov

În acest context, primarul orașului Brașov, Allen Coliban, într-o conferință de presă organizată alături de organizatorii festivalului, a declarat: ”Este un eveniment care a stârnit foarte mult interes încă de când am anunțat parteneriatul, în urmă cu un an. Este un festival mare, de care Brașovul are nevoie, este parte din ambiția brașovenilor de a fi relevanți și pe harta culturală printr-o ofertă largă de evenimente. (…). Este un eveniment care nu aduce doar un plus pe zona de muzică, ci și un plus de marketing pentru publicul tânăr, pentru publicul activ, care va găsi în Poiana Brașov tot mai multe atracții”.

Potrivit lui Allen Coliban, Primăria Brașov nu contribuie financiar la festival și că municipalitatea solicită un ”raport de sustenabilitate” la finalul festivalului.

Când începe vânzarea abonamentelor

Primele abonamente se vor pune în vânzare începând cu data de 10 noiembrie 2022.

Potrivit organizatorilor,  ”va fi cel mai bun preț pe care îl vom avea pentru acest proiect, 79 de euro plus taxe”.

Și tot potrivit organizatorilor, de aproximativ 4 milioane de euro va fi investiția în prima ediție a festivalului, citează profit.ro.