Lifestyle

Cele 5 semne că nu te place. Toate femeile trebuie să ştie

Cele 5 semne că nu te place. Toate femeile trebuie să ştie

Lumea relaţiilor şi ieşitului la întâlniri este din ce în ce mai greu de navigat. De multe ori, nici nu ştim dacă ne aflăm într-o relaţie cu cineva până când persoana spune asta cu subiect şi predicat. E greu să îţi dai seama când cineva te place cu adevărat. Şi greu de acceptat atunci când nu te place. Iar mai jos am reunit cele 5 semne clare ale lipsei de interes.

Sfatul experţilor este ca, în cazul în care păţeşti asta, să nu dai vina pe tine însăţi. Sigur, putem face întotdeauna îmbunătăţiri la comportamentul nostru, dar un refuz nu spune ceva despre calitatea noastră umană. Cu atât mai mult când lucrurile începuseră bine, dar, aşa cum se mai întâmplă uneori, se consumă repede, ca un foc de paie.

Fosta relaţie, cel mai spinos subiect

Un prim semnal de alarmă, şi cel mai important, este aducerea în discuţie a fostei relaţii. Dacă partenerul tău face asta, înseamnă că nu a depăşit acel moment. Poate fi vorba ori de o iubire pe care încă o resimte, caz în care tu eşti o umbrelă de vreme rea, ori o furie oarbă, transformată în ranchiună. În ambele cazuri, nu tu eşti pe primul loc, ci sentimentele pe care i le poartă fostei. Indiferent dacă acelea sunt sentimente pozitive sau negative.

Celelalte semne de neocolit

Oricât de incomod ar fi, îţi va face mult bine pe termen lung să accepţi că nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cineva din punctul de vedere al sentimentelor. Pe lângă fixaţia pentru fosta relaţie, există momente-cheie în care un partener detaşat va deveni ezitant. În primul rând, atunci când îi propui anumite planuri. Dacă vrei să vă luaţi bilete împreună pentru un festival care va fi peste şase luni, iar el nu pare pregătit să facă acest pas, s-ar putea să nu vadă un viitor pentru relaţia voastră. Sigur, nu îţi recomandăm nici ţie să faci o astfel de sugestie atunci când vă vedeţi de numai două săptămâni.

La fel de grăitor este şi cazul în care bărbatul iubit nu vorbeşte despre sine cu adevărat. Dacă după câteva săptămâni de petrecut timp împreună nu ştii multe detalii despre el şi nu pare să aibă niciun trecut, este posibil ca el să nu fie dornic să se deschidă în faţa ta. Iar dacă nu se face cât de puţin vulnerabil, cel mai probabil nu se simte în largul lui pentru mai mult, atenționează experții de la Fanatik.

Un al patrulea semn se referă la afişarea în public. Aici ne referim şi la viaţa reală, şi la reţelele de socializare. Cel mai probabil nu este sigur că vrea o relaţie exclusivă cu tine, aşa că preferă să te ţină „în buzunar” și să exploreze și celelalte opțiuni. Chiar și dacă nu e vorba despre asta, s-ar putea să nu fie sigur de șansele voastre de izbândă. Același lucru se aplică și în cazul celui de-al cincilea semn: dacă petreceți timp doar între patru pereți. Asta arată că nu este pregătit să investească timp în activități alături de tine și preferă ceva comod, care nu duce neapărat undeva.