Showbiz

Celebrități care dovedesc că îmbătrânirea este ”tristă”. Vedete care nu recurg la operații și metode de înfrumusețare. FOTO

Celebrități care dovedesc că îmbătrânirea este ”tristă”. Vedete care nu recurg la operații și metode de înfrumusețare. FOTO

Unii oameni îmbătrânesc frumos, dar nu toți. Ce te faci, însă, dacă ești vedetă celebră și bătrânețea își spune cuvântul, iar acesta este unul trist și neplăcut.

Celebrități care dovedesc că îmbătrânirea este ”tristă”. Vedete care nu recurg la operații și metode de înfrumusețare. FOTO

Unele celebrități îmbătrânesc frumos și arată ideal, în mod natural. Altele recurg la operații sau metode de întinerire. Și mai există o categorie cărora pur și simplu nu le pasă.

Modul cum arată, după ce au trecut anii, dovedesc că îmbătrânirea este ”tristă”, după cum relevă un studiu al psihologilor americani (The Journal of Psychology).

Jim Carey

Celebritățile, obișnuite să fie admirate, pentru că au stat ani la rând pe podiumurile construite de admiratori din toată lumea, când îmbătrânesc, automat, devin și triste.

Bily Idol

Unele vedete recurg la operații de chirurgie estetică, în timp ce altele aplică metode mai noi, precum tehnica „vampirică”, despre care a relatat pe larg și Evenimentul Zilei.

Oamenii de știință din China ar fi găsit o modalitate de a inversa potențial procesul de îmbătrânire prin intermediul unei tehnici care poate fi descrisă ca fiind „vampirică”.

Goldie Hawn

Ești vedetă, te bucuri de celebritate și ai bani. Deci, poți să îți asiguri tinerețea fără bătrânețe, cu ușurință. Tratamente pe bază de celule stem, chiar și medicamente minune sunt testate, experimentate și chiar, aplicate, astăzi.

Luke, personajul din Războiul Stelelor. Actorul Mark Hamil

Există multiple oferte, care mai de care mai tentante, numai bani să ai. Și celebritățile nu duc lipsă de așa ceva.

Prințesa din Războiul Stelelor, actrița Carrie Fisher

Unele vedete au credința că spiritul oferă trupului tinerețe, printr-o stare de bine interioară care se poate reflecta și în exterior.

Mel Gibson

O atitudine pozitivă ajută foarte mult. Studiile arată că persoanele optimiste, care au o atitudine pozitivă cu privire la viață, trăiesc câțiva ani în plus față de restul oamenilor.

Bărbații optimiști trăiesc cu 11% mai mult, iar femeile optimiste cu 15%. Teama de a îmbătrâni ne face să îmbătrânim mai rapid și ne scurtează viața. Pe de altă parte, o perspectivă pozitivă asupra îmbătrânirii duce la o stare mai bună de sănătate și o viață mai lungă, a scris EVZ.

Starea de spirit interioară, plină de bucurie, se reflectă în exterior și ne ajută să fim mereu tineri și frumoși.

Foto: EVZ