Info Actual > Diverse > CFR-Cluj îl are oficial pe Dan Petrescu. Salariul tehnicianului și ce schimbări face
Diverse

CFR-Cluj îl are oficial pe Dan Petrescu. Salariul tehnicianului și ce schimbări face

CFR-Cluj îl are oficial pe Dan Petrescu. Salariul tehnicianului și ce schimbări face

Dan Petrescu revine pe banca CFR -ului, iar instalarea lui aduce mai multe mutări la echipa campioană.

Petrescu a semnat cu CFR-ul pentru trei ani și este plătit mult mai bine ca ultimii doi tehnicieni care au fost plătiți cu un salariu 20.000 de euro. Noul antrenor al clubului din Gruia primește 50.000 de euro pe lună iar clauza de reziliere este de 600.000 de euro.

Echipa clujeană a finalizat deja câteva achiziții iar două dintre ele sunt reveniri, mijlocașii Mihai Bordeianu și Culio, despre care se știa că sunt doriți de Petrescu. Clujenii au semnat și cu Florin Ștefan, fundașul care era liber după despărțirea de Sepsi.

„Bordeianu a semnat, Culio a semnat și Florin Ștefan a semnat. Sunt jucători pe care Dan Petrescu i-a dorit, are încredere în ei”, a spus Bogdan Mara, care revine și el ca director sportiv la CFR.

Mara a precizat că Dan Petrescu mai vrea cel puțin un transfer, deoarece nu-l poate aduce înapoi pe Damjan Djokovic.

„Mai suntem în discuții cu un jucător, nu e de la noi din campionat. E mijlocaș, jucător de culoare. Djokovic este un jucător cu care s-a discutat în ultima perioadă, nu e o soluție în acest moment, are contract în Turcia, nu e ușor, dar e deschis să revină într-o zi la CFR”, a mai declarat Mara la emisiunea Fotbal Club.

Noul președinte de la CFR Cluj va fi anunțat joi

Joi ar urma să fie prezentate noile achiziții, dar și noul președinte al clubului după plecarea lui Marian Copilu. Clubul clujen nu are președinte deoarece Dani Coman, care a fost contactat, a refuzat oferta.

„În ceea ce privește numirea noului președinte, vom vedea zilele următoare. Era Dani Coman, mai sunt alte 2-3 variante, vine și anunțul. E și Marius Bilașco o variantă, un om care stă de mulți ani alături de echipă și de Neluțu Varga. Deocamdată nu avem președinte, Neluțu Varga se mai gândește.

Joi avem o conferință de presă, va fi anunțat și președintele clubului ca să intrăm în normalitate”, a precizat Bogdan Mara.