Lifestyle

Chef Sorin Bontea este cunoscut în întreaga țară, însă puțini știu cum arată FIUL său: Sunt un tată mândru!

Chef Sorin Bontea este cunoscut în întreaga țară, însă puțini știu cum arată FIUL său: Sunt un tată mândru!

Chef Sorin Bontea este cunoscut în întreaga țară, însă puțini știu cum arată FIUL său, Iulian! Juratul de la Chefi la Cuțite a făcut publice mai multe fotografii cu băiatul lui, de care este tare mândru.

”Sunt un tată mândru! El este @iulian.bontea313 băiatul meu!” a scris Sorin Bontea, pe Facebook, acolo unde a publicat mai multe fotografii cu fiul său.

Fiul lui Sorin Bontea este pilot de curse. Iulian are 24 de ani și mai puțin cunoscut în lumea mondenă, fiind un sportiv pasionat, iar rezultatele lui vorbesc de la sine. În fotografiile postate de chef-ul de la Antena 1, fiul lui Sorin Bontea ocupă locul 2 pe podium, la ”Cupa Logan”, etapa 3.

Chiar daca pare un personaj dur la televizor, celebrul Chef este fara dar si poate un familist convins. Sorin Bontea si partenera sa de viata si-au unit destinele in urma cu 26 de ani, iar relatia lor a reusit sa treaca peste probele timpului.

”Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”.

Din relatia celor doi au rezultat doi copii, o fata, in varsta de 16 ani si un baiat, de 22 de ani. Familia sa este unita, lucru pe care l-a declarat si juratul emisiunii Chefi la Cutite in repetate randuri.

Ce spunea chef Bontea despre relația cu cei doi copii ai săi

”Sunt prieten cu ei, suntem foarte apropiaţi şi ne place să ne petrecem timpul liber împreună. Câteodată, însă, e nevoie să fiu şi drastic. Copiii mei au vârste diferite şi personalităţi diferite, trebuie să le înţeleg nevoile ţinând cont de vârsta lor, însă trebuie să fiu şi sever atunci când se impune”, spunea în urmă cu mai mulţi ani Sorin Bontea pentru Pro TV Magazin, scrie viva.

Pasiunea lui Sorin Bontea pentru bucătărie

”Când aveam 18 ani nu prea erai lăsat să gândeşti. Deşi în adâncul sufletului visam să descopăr bucătăria şi să o trăiesc prin toţi porii, să cunosc culturi gastronomice diferite, să aflu specificul fiecărei ţări, să călătoresc, pe vremea aceea singurul gând pragmatic era să ajung director de complex sau şef de unitate. Cam atât de îngrădite erau visurile unui tânăr” spunea Sorin Bontea despre pasiunea pe care o avea pentru bucătărie.

Chef Sorin Bontea este cunoscut în întreaga țară, însă puțini știu cum arată FIUL său: Sunt un tată mândru!