Lifestyle

Chef Sorin Bontea nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă puțini știu ce SOȚIE minunată are!

Chef Sorin Bontea nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă puțini știu ce SOȚIE minunată are!

Chef Sorin Bontea nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă puțini știu ce SOȚIE minunată are! Sunt putini cei care stiu ca celebrul chef are o sotie frumoasă care il asteapta acasa, cu care are si doi copii.

Chiar daca pare un personaj dur la televizor, celebrul Chef este fara dar si poate un familist convins. Sorin Bontea si partenera sa de viata si-au unit destinele in urma cu 26 de ani, iar relatia lor a reusit sa treaca peste probele timpului.

Din relatia celor doi au rezultat doi copii, o fata, in varsta de 16 ani si un baiat, de 22 de ani. Familia sa este unita, lucru pe care l-a declarat si juratul emisiunii Chefi la Cutite in repetate randuri.

Copiii mei au vârste diferite şi personalităţi diferite

„Sunt prieten cu ei, suntem foarte apropiaţi şi ne place să ne petrecem timpul liber împreună. Câteodată, însă, e nevoie să fiu şi drastic. Copiii mei au vârste diferite şi personalităţi diferite, trebuie să le înţeleg nevoile ţinând cont de vârsta lor, însă trebuie să fiu şi sever atunci când se impune“, a spus Chef Bontea, potrivit Okmagazine.

In urma cu ceva timp, Sorin Bontea a marturisit cum a cunoscut-o pe sotia sa si cum a reusit sa o cucereasca.

„Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească“.

Fostul concurent de la Asia Express a dezvaluitre ca este indragostit de preparatele sotiei sale.

„Soţia mea găteşte excelent, îmi plac toate preparatele ei. Chiar nu exagerez, le pregăteşte foarte bine. Acasă gătim des, să nu vă imaginaţi că mănânc numai chestii sofisticate în fiecare zi. Nu, îmi plac ciorbele foarte mult, peştele, copiilor le plac pastele“.

Chef Sorin Bontea nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă puțini știu ce SOȚIE minunată are!