Lifestyle

Cine este femeia cu care a fost suprins Alexandru Ciucu? Divorțează sau nu de Alina Sorescu?!

Cine este femeia cu care a fost suprins Alexandru Ciucu? Divorțează sau nu de Alina Sorescu?!

Cine este femeia cu care a fost suprins Alexandru Ciucu? Divorțează sau nu de Alina Sorescu?! Designerul a dat cărțile pe față și a vorbit despre femeia misterioasă cu care a fost văzut.

Recent, Alexandru Ciucu a rupt tăcerea. Designerul face lumină și spune cine este femeia cu care a fost văzut.

N-a mai suportat să audă ce se spune despre el și a ieșit la rampă. Ce a declarat Alexandru Ciucu despre femeia cu care a fost surprins.

Alexandru Ciucu a spus tot adevărul

Cine este femeia cu care a fost suprins Alexandru Ciucu? În ultima perioadă, au apărut tot mai multe speculații legate de Alexandru Ciucu și femeia cu care a fost văzut plimbându-se. Designerul regal vrea să înlăture orice speculație și spune acum tot adevărul despre blonda misterioasă, motivând că informațiile din presă îl deranjează și-l afectează.

„La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro.

Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public”, a spus Alexandru Ciucu pentru playtech.ro.

Divorțează de Alina Sorescu?!

Pe de altă parte, acesta spus că femeia considerată de presă misterioasă nu este și nu a fost niciodată amanta lui, ci o prietenă de familie. Alexandru Ciucu a fost stăpân pe situație și a afirmat că nu se pune problema să divorțeze de mama fetițelor.

„Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”, a adăugat Alexandru Ciucu.

„Nu o să fac din viața mea un spectacol”

Cu puțin timp în urmă și Alina Sorescu și-a spus punctul de vedere într-un interviu pentru un post de televiziune.

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucuri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a mărturisit cântăreața.