Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cine este fratele Prinților William și Harry. Secretul care zguduie Casa Regală!
Showbiz

Cine este fratele Prinților William și Harry. Secretul care zguduie Casa Regală!

Cine este fratele Prinților William și Harry. Secretul care zguduie Casa Regală!

Cine este fratele al Prinților William și Harry. Secretul care zguduie Casa Regală! Puțini sunt cei care cunosc detalii despre acest subiect, mai ales că Tom își păstrează un profil secret atunci când vine vorba de familia sa.

Deși niciodată nu a fost ascuns acest lucru, puțină lume a știut că prinții William și Harry au doi frați vitregi. Paradoxal, ținând cont că cei doi urmași ai coroanei britanice au întreținut primele pagini ale tabloidelor mai mult timp, despre rudele acestora nu s-a scris aproape deloc.

Tom, un critic gastronomic respectat

Frații vitregi ai lui William și Harry sunt cei doi copii ai Camiliei Parker-Bowles, soția prințului charles. Frații vitregi ai prinților Willian și Harry sunt Tom Parker Bowles, un critic gastronomic respectat, și Laura Lopes, care nu este cunoscută publicului.

Laura Lopes a administrat The Gallery Space din Londra

Laura a ales să ducă o viață liniștită când mama ei s-a căsătorit cu Prințul Charles, astfel nu se știu foarte multe detalii despre ea. Este căsătorită cu un expert contabil, fiul unui baron, și au împreună trei copii. Aceasta a și cochetat cu presa, fiind la un moment dat corespondent pentru revista Tatler și a administrat The Gallery Space din Londra. Ea a mai fondat galeria de artă Eleven, scrie glamour.ro.

La nunta ei au fost prezenții prinții Wiiliam și Harry, iar Laura și una dintre fiicele ei au fost domnișoare de onoare la nunta Prințului William cu Kate Middleton.

Cat despre fotografia de nuntă a prințului Charles și a lui Camilla Parker-Bowles, întregul clan combinat s-a reunit pentru un portret de familie pentru posteritate De la stânga la dreapta: Prințul Harry, Prințul William, Prințul de Wales și noua sa mireasă Camilla, Tom Parker-Bowles și Laura Parker-Bowles. Fotografia memorabilă a fost surprinsă în salonul alb din Castelul Windsor după binecuvântarea nunții, scrie Impact.

Cine este fratele vitreg al Prinților William și Harry