Showbiz

Cine va moșteni averea lui Victor Socaciu? Cantautorul a fost căsătorit de patru ori și are trei copii

Cine va moșteni averea lui Victor Socaciu? Cantautorul a fost căsătorit de patru ori și are trei copii

Cine va moșteni averea îndrăgitului cântăreț, în condițiile în care acesta a fost căsătorit de patru ori și are trei copii?

Cine va moșteni averea lui Victor Socaciu? Cantautorul a fost căsătorit de patru ori și are trei copii

Regretatul Victor Socaciu, decedat, luni, la vârsta de 68 de ani, a lăsat în urma lui o carieră solidă din punct de vedere muzical și o situație financiară fără probleme. Declarația de avere pe care Socaciu a completat-o în urmă cu 6 ani este una de invidiat. Mulți și-ar dori să beneficieze de aceste venituri.

Atunci după ce era numit în funcția de Consul General al României la Montreal, în Canada.
Cum arăta declarația de avere pe care o completase Victor Socaciu după ce fusese numit Consul General

Avea venituri de 17.000 de lei din concerte și 15.000 de lei din drepturi de autor, sume la care se adaugă, anual, 48.644 de dolari americani și 13.775 de lei de la Ministerul Afacerilor Externe, dar și 14.400 lei din pensie și 13.000 de lei indemnizație de revoluționar, conform declarației de avere, notează prosport.ro.

Artistul nu și-a mai actualizat bilanțul firmei sale pentru 2020

Însă, anul trecut, artistul nu și-a mai actualizat bilanțul firmei sale pentru 2020. La fel ca și ceilalți colegi de breaslă, Victor Socaciu a trebuit să ia o pauză de la spectacolele muzicale din cauza pandemiei de coronavirus.

Firma înființată în 2017 de către regretatul artist a mers foarte bine în primii ani de funcționare, cifra de afaceri din 2019 fiind de 290.908 lei, sumă din care artistul a rămas cu un profit net de 117.425 de lei, conform datelor verificate de sursa citată.

Socaciu a fost căsătorit de patru ori

Victor Socaciu a fost căsătorit de patru ori și divorțase de trei ori. Pe prima soție a lui Victor Socaciu o cheamă Doina, iar după căsnicia cu aceasta, el și-a oficializat relația, la Starea Civilă, cu actrița Cornelia Pavlovici. Acest mariaj s-a întins pe o perioadă de 12 ani. Socaciu a mai fost căsătorit timp de 16 ani cu omul de televiziune Marina Almășan. Cu Brândușa Simion, impresara lui, a fost împreună până la sfârșitul vieții artistului.

Din primele trei căsătorii au rezultat trei copii

Iulia, 40 de ani, rezultată în urma căsătoriei cu Doina; Alessia Ana-Maria, 33 de ani, concepută alături de Cornelia Pavlovici; și Victoraș, 23 de ani, conceput cu realizatoarea TV Marina Almășan.