Info Actual > Politică > Ciolacu a explodat. Mesajul transmis președintelui poate să scoată lumea în stradă: „Să coboare printre români, să le vadă suferința”
Politică

Ciolacu a explodat. Mesajul transmis președintelui poate să scoată lumea în stradă: „Să coboare printre români, să le vadă suferința”

Ciolacu a explodat. Mesajul transmis președintelui poate să scoată lumea în stradă: „Să coboare printre români, să le vadă suferința”

Ciolacu a explodat. Mesajul transmis președintelui poate scoată lumea în stradă: „Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferința şi lacrimile și, măcar în ultimul ceas, să ia o decizie corectă”, a spus Marcel Ciolacu.

Nu este prima oară când Marcel ciolacu îl atacă verbal pe președintele Klaus Iohannis. Acesta a menționat în mesajul scris pe contul personal de socializare că „România a ajuns captivă unei găști de iresponsabili, preocupați doar de funcții, bani și satisfacerea orgoliilor politice”, iar președintele ar trebui „să coboare printre români, să le vadă suferința şi lacrimile și, măcar în ultimul ceas, să ia o decizie corectă.”

Mesajul transmis președintelui poate să scoată lumea în stradă: „Să coboare printre români, să le vadă suferința”

Ciolacu mai spune că „România a ajuns captivă unei găști de iresponsabili, preocupați doar de funcții, bani și satisfacerea orgoliilor politice”.

„România a ajuns captivă unei găști de iresponsabili, preocupați doar de funcții, bani și satisfacerea orgoliilor politice! Niciodată, în istoria modernă a României, ruptura dintre cei care conduc țara și populație nu a fost atât de mare.

Desemnarea, în batjocură!, a lui Cioloș când românii nu mai au loc – nu doar în spitale, dar și în cimitire! – arată cât de rupt de realitate, cât de cinic și cât de lipsit de responsabilitate este Iohannis!

Aproape 400 de morți pe zi! După ce, în urmă cu trei luni, Iohannis spunea că a rezolvat pandemia. Dacă astăzi președintele ar fi față în față cu o familie care și-a pierdut un bunic, o mamă sau un copil, oare ce le-ar spune?? Tot că a învins pandemia??!

E prea mult! Cred că a venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferința, să le vadă lacrimile și, măcar în ultimul ceas, să ia o decizie corectă. Un guvern de specialiști apolitici, care să gestioneze pandemia și economia, până la organizarea alegerilor anticipate!

După atâta distrugere, e momentul să se apuce și să construiască! Datoria președintelui este să găsească #soluții pentru probleme românilor: epidemia și veniturile care scad dramatic!”, a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, joi, pe pagina de Facebook.