Actual

Atac fără precedent la adresa lui Iohannis! Ciolacu îl desființează: „Alt Constantinescu mult mai depășit”

Atac fără precedent la adresa lui Iohannis! Ciolacu îl desființează: „Alt Constantinescu mult mai depășit”

Atac fără precedent la adresa lui Iohannis! Președintele Klaus Iohannis a fost din nou atacat verbal de liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, pe motiv că PNL și USR se ceartă pe putere în timp ce România se afundă în criză.

Marcel Ciolacu a avut un comentariu dur la adresa președintelui. Politicianul a postat un nou mesaj cu privire la PNL și USR. Acesta spune că dreapta întoarce România în perioada 1996-2000, subliniind că cele două formațiuni politice se ceartă pe putere, ”în timp ce țara se scufundă în criză”.

„Dreapta întoarce România în anii 1996-2000: o altă Convenţie Democrată, cu PNL şi USR, se ceartă pe putere, în vreme ce ţara se scufundă în criză!”, scrie Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Social-democratul mai spune că România se confruntă cu cea mai mare inflație din ultimii 10 ani, în timp ce școlile și spitalele nu au bani pentru a plăti utilități. Mai mult, acesta spune că unele companii au intrat în insolvență, fie au fost închise definitiv.

„O treime din micile companii sunt în insolvenţă sau au închis definitiv afacerile. Iar sistemul sanitar este îngenuncheat de pandemie”, mai scrie liderul PSD.

Ciolacu: Marcel Ciolacu: La Cotronceni, un alt Emil Constantinescu

„Pe pagina sa de socializare, Marcel Ciolacu îl aseamănă pe Klaus Iohannis cu Emil Constantinescu și spune că este ”mult mai depășit de situație”.