Info Actual

Info Actual > Showbiz > Connect-R, pe marginea prăpastiei! „Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce?”
Showbiz

Connect-R, pe marginea prăpastiei! „Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce?”

Connect-R, pe marginea prăpastiei! „Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce?”

Connect-R, pe marginea prăpastiei! „Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce?” Artistul povestește, într-o postare pe pagina sa de Facebook, despre lupta inerioară. După divorțul de Misha, acesta a încercat să-și dea seama cine este el, cu adevărat. Artistul a povestit că s-a luptat multă vreme cu panica, teama și anxietatea!

„Cine sunt eu? Omul sau artistul?”

„Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: “ești artistul sau ești omul?”. Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea. Sunt și artistul dar și omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc sa fiu dezamăgit.

Când tineretea va trece, când cariera va apune, ce voi face? Voi îngropa jumătate din mine? Și atunci am zis: “nu dom’le, eu sunt Omul!” Dar în viziunea mea omul era = Eu insurat. Eu tată. Eu cel ce a reușit în viață. Eu cel ce am adunat bani, respect, recunoștință. Păi și dacă divorțezi, ce o să zică lumea?!?

Și când va crește cea mică, eu nu voi mai fi tată și dacă pierd toți banii pe care i-am strâns? Implicit nu mă mai învârt în cercurile înalte ale societății. Dacă ajung înapoi la munca de jos, ce va spune lumea? Că nu mai sunt om? Nu nu, nu e bine!!”, a mărturisit Connect-R, pe marginea prăpastiei!

„Eram obsedat de mine!”

„Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce? Pentru că mă identificam prea mult cu ce cred ceilalți, cu, cum eram văzut de ceilalți. Practic, eram obsedat de mine. Până într-o zi, când s-a întâmplat o minune. Ca o serendipitate, nimic programat!

O zi în care începând cu prima oră a dimineții și terminând cu ultima, a seri, am fost în slujba celorlati: de la copil, soră, mama copilului, (fosta soție 🙂 ), tată, prieteni și terminând cu un fan, care mi-a cerut sfatul într-o problemă de ale lui.

Seara, înainte de somn mi-am dat seama că ziua trecuse fara nici un stres 😉, pentru că nu mă mai gândisem la mine, ci doar la ceilalți. N-am mai fost nici Artistul și nici omul, ci doar servitorul. Următoarea zi, a fost una de exceptie, Universul întorcându-mi toate serviciile!”, a povestit Connect-R.

„Ai încredere în Univers”

„Evident, mulți dintre voi veți spune: “păi dacă stau să îi ajut pe ceilalți, când mai am timp de mine?”, iar răspunsul e simplu. Ai încredere în Univers. Îți va da timp și ocazii să devii cea mai buna versiune a ta! Ai încredere în El, așa cum ai avut timp de 9 luni, în burta mamei tale!

So … Poți pierde cariera, poți pierde ce ai adunat, poți pierde statutul social dar un singur lucru nu-ți poate fi luat, și anume. “Ceea ce poți fi pentru și în slujba celuilalt”. Și asta n-are treabă nici cu felul în care te îmbraci. Nici cine ești sau cum ești văzut în societate. Nici cu câți bani ai. Ci doar cu o inimă care nu a fost câștigată, ci primită gratis din partea Universului!

Deci ce ați primit în dar, în dar să dați, și Cerul vă va umple din nou!!! Eu sunt ceea ce dau, nu ceea ce iau!!!

„Dacă lumea vă urăşte, ştiţi că pe Mine M-a urât înaintea voastră! Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei. Dar lumea vă urăşte pentru că voi nu sunteţi din lume, ci Eu v-am ales din lume!! : Ioan 15 —–“dar, când mi‑e teamă, mă voi încrede în Tine.” ‭‭Psalmii‬ ‭56:3‬ ‭NTR”, este mesajul artistului.