Actual International

COVID-19, nemilos cu soţii Biden. Prima Doamnă a fost testată din nou pozitiv. Revine în izolare

COVID-19, nemilos cu soţii Biden. Prima Doamnă a fost testată din nou pozitiv. Revine în izolare

Prima doamnă a SUA, Jill Biden, a fost din nou testată pozitiv pentru coronavirus, după ce se vindecase la începutul acestei luni, relatează miercuri dpa.

COVID-19, nemilos cu soţii Biden. Prima Doamnă a fost testată din nou pozitiv. Revine în izolare

Jill Biden, în vârstă de 71 de ani, nu are simptome, dar a suferit un „recul” şi va reveni la izolare, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt, Kelsey Donohue.

„Prima doamnă nu a dezvoltat simptome ale bolii. Ea va rămâne în Delaware în izolare”, a declarat directorul de comunicare al Primei Doamne, Kelsey Donoghue, într-un comunicat.

Prima Doamnă a SUA este complet vaccinată și a făcut și două vaccinuri de rapel împotriva coronavirusului.

La rândul său, Casa Albă a explicat că, miercuri dimineață, președintele american Joe Biden a avut un test negativ pentru coronavirus. Cu toate acestea, întrucât el a fost în vacanță cu soția sa în ultimele zile, este mai probabil ca în zilele următoare să fie testat pentru COVID-19.

În plus, în următoarele 10 zile, preşedintele Biden va purta o mască în timpul evenimentelor publice de interior.

Joe Biden s-a îmbolnăvit de coronavirus de două ori în această vară

Președintele Statelor Unite s-a îmbolnăvit de coronavirus de două ori în această vară. Biden a fost diagnosticat prima dată cu această boală pe 21 iulie. Câteva zile mai târziu, un test pentru COVID-19 a indicat un rezultat negativ, dar pe 30 iulie, el a fost diagnosticat din nou cu o infecție cu coronavirus. Pe 6 august, președintele a fost testat negativ pentru boală pentru prima dată de la reinfectare.

Medicul curant al lui Joe Biden a avertizat cu privire la posibilitatea unei reveniri a bolii, deoarece acest lucru se întâmplă la pacienții care au folosit Paxlovid pentru tratament.

Biden a primit un ciclu complet de vaccinare COVID-19 și a primit, de asemenea, două doze de rapel ale vaccinului.