Diverse

N-ai văzut așa ceva! Crăciunița a spart ușa, iar Moș Crăciun și spiridușii săi i-au arestat. VIDEO

N-ai văzut așa ceva! Crăciunița a spart ușa, iar Moș Crăciun și spiridușii săi i-au arestat. VIDEO

Cartierul Surquillo din Peru cuprinde zone supranumite „Chicago Chico”, considerate extrem de periculoase. Pentru a reuși să pună mâna pe patru infractori periculoși, polițiștii s-au gândit la o soluție inedită.

Polițiștii și-au ales cele mai frumoase haine de Moș Crăciun și spiriduși și, după ce au fost convinși că nu pot fi recunoscuți de nimeni, au plecat să facă dreptate. Și ca treaba să fie ca la carte, a existat și o Crăciuniță. Așa au reușit să intre neobservați de nimeni într-unul dintre cele mai periculoase locuri din Lima.

„Este vremea Crăciunului şi a avea un Moş Crăciun pe străzi nu atrage atenţia. De asta am profitat pentru a efectua intervenţia”, a declarat colonelul David Villanueva, de la Poliţia Naţională, pentru America TV.

Crăciunița a fost cea care a spart ușa

Polițista îmbrăcată în Crăciuniță și-a demonstrat puterea și a spart ușa de lemn a unei case. Alături de colegii spiriduși, au intrat în casă și au început perchezițiile.

E lesne de înțeles cât de șocați au putut să fie infractorii care, în loc să audă mult așteptatul „Crăciun fericit”, s-au trezit cu acele cuvinte pe care nu vrea să le audă nimeni: „Poliţia! Nu mişcaţi!”

Infractorii au crezut că e o farsă

Când i-au văzut în fața ochilor, infractorii pur și simplu nu au știut ce să creadă și s-au gândit, într-o primă instanță, că e posibil să fie vorba de o farsă. Într-un video postat pe rețelele de socializare se vede și cum Moș Crăciun îl arestează pe unul dintre infractori, dar și cum acționează frumoasa Crăciuniță alături de spiridușii săi.

În final, au fost arestați trei bărbați și o femeie spun surse din poliție. După ce au terminat perchezițiile, oamenii legii au confiscat nu mai puțin de 6.000 de pachete mici de pastă de cocaină, 104 pungi de cocaină şi 279 de pungi de marijuana. Potrivit specialiștilor, Peru este considerat unul dintre cei mai mari producători de cocaină din lume, urmat de Columbia şi Bolivia.