Diverse

Polițista a mers la intervenție, apoi colegii au găsit-o moartă într-o casă

Polițista a mers la intervenție, apoi colegii au găsit-o moartă într-o casă
Facebook/ Police New Orleans

O tragedie a îndurerat întrega comunitate și colegii unei polițiste din New Orelans, SUA. La numai 36 de ani, ea și-a găsit sfârșitul după ce s-a deplasat la o intervenție unde a fost chemată poliția să intervină. Acum, omagiile colegilor ei curg pe rețelele de socializare.

Departamentul de Poliție din New Orleans deplânge pierderea unei polițiste de 36 de ani, găsită moartă într-o casă

Omagiile au inundat rețelele de socializare după ce Departamentul de Poliție din New Orleans (NOPD) a confirmat că o polițistă de 36 de ani din cadrul forțelor de ordine a fost găsită moartă într-o locuință din cel de-al treilea district al orașului.

Dezvăluind vestea că tânăra polițistă a fost găsită moartă, o declarație a Departamentului de Poliție din New Orleans a fost următoarea:

„NOPD deplânge astăzi pierderea unui membru al nostru. O femeie ofițer în vârstă de 36 de ani a fost găsită moartă într-o locuință din Districtul al treilea. Era un veteran de 9 ani în cadrul forțelor de ordine.

„Vă rugăm să păstrați familia ei și colegii ofițeri în gândurile și rugăciunile voastre”.

Femeia a lăsat în urmă un fiu și o fiică.

Potrivit rapoartelor locale, tânăra ofițer a fost împușcată în interiorul unei proprietăți din cartierul Gentilly din New Orleans.

„Niște vești foarte, foarte oribile”, a declarat șeful NOPD, Shaun Ferguson.

„În jurul orei 8.39, ofițerii din Districtul al treilea au răspuns la un apel pentru o verificare a bunăstării în blocul 5100 de pe Touro Street. Este o zi proastă și vă rog doar să vă păstrați ofițerii noștri, această comunitate și această familie în rugăciunile voastre.”

În urma veștii tragice, alte departamente de poliție din SUA și personalități din New Orleans au adus un ultim omagiu femeii ofițer.

Biroul șerifului din Orleans Parish a scris: „Condoleanțele noastre se îndreaptă către frații și surorile noastre de la Departamentul de Poliție din New Orleans. Suntem întristați de moartea tragică a unui ofițer veteran de 9 ani. Rugăciunile & dragostea noastră sunt alături de prietenii și colegii familiei ofițerului, în timp ce se confruntă cu moartea sa prematură”.

Primarul orașului New Orleans, LaToya Cantrell, a scris: „Astăzi, orașul nostru a pierdut un suflet curajos și grijuliu în persoana iubitului nostru ofițer. Veteran de 9 ani al Departamentului de Poliție din New Orleans și rezident al orașului New Orleans de o viață întreagă, devotamentul ei față de orașul pe care îl iubea ne va lipsi foarte mult”.

Edilul local a ținut să sublinieze: „Tragediile ca aceasta se răsfrâng asupra inimilor întregii noastre forțe de poliție, precum și asupra întregii noastre comunități. Nu trebuie să uităm femeile și bărbații care își pun zilnic viața în pericol pentru a ne proteja locuitorii. Echilibrul dintre greutatea vieții și provocările profesionale poate fi, uneori, o sarcină greu de dus.

În acest moment, vă rog pe toți să îi păstrăm pe părinții ei, pe fiul ei, pe fiica ei și pe toți cei dragi ei în rugăciunile și inimile voastre, în timp ce trec prin această tragedie inimaginabilă.

Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă, de asemenea, către femeile și bărbații dedicați ai Departamentului nostru de Poliție din New Orleans.”