Info Actual > Showbiz > CRBL este în Dubai, cu afaceri. Artistul a dat vestea cea mare
Showbiz

CRBL este în Dubai, cu afaceri. Artistul a dat vestea cea mare

CRBL este în Dubai, cu afaceri. Artistul a dat vestea cea mare

Din cuprinsul articolului

CRBL s-a mutat în Spania cu familia, cu un an în urmă, dar sufletul i-a rămas tot acasă. Artistului îi este dor de România. Iar acum, CBRL spune ce vroiau să audă toți cei care îl iubesc.

În România a devenit cunoscut și tot aici e cel mai iubit. Fanii lui CRBL au fost triști atunci când au aflat că artistul pleacă în Spania. Toți încercau să înțeleagă atunci dacă va rămâne acolo definitiv sau mai există vreo șansă să se reîntoarcă acasă. Și chiar a intrat într-un con de umbră, pentru că rare era postările pe rețelele de socializare, iar de interviuri nici nu putea fi vorba.

Dar, surpriză, într-o transmisiune video în emisiunea lui Teo de la Kanal D, faimosul CRBL a spus ceea ce dorea toată lumea să audă. Artistul va veni acasă.

 „Aici sunt 18 sau 20 de grade, așa. Îmi este foarte dor, Teo. O să mă întorc. Deocamdată sunt în deplasare, mai am treabă de făcut pe aici, dar mă întorc acasă, adică, știi cum e. Locul sfințește omul, da, și invers. Îmi e dor de acasă, chiar îmi e dor. ”, a povestit cântărețul.

 

CRBL s-a dedicat unui domeniu nou

Pe lângă muzică, marea pasiune a lui CRBL este și kendama. Iar mai recent are o afacere care se pare că îi va aduce mulți bani. E vorba de NFT și criptomonede. Recent, el a plecat în Dubai ca să se dezvolte.

„NFT nu e o criptomonedă. E o chestie, cum să vă explic… E o creație unicat pe care o poți vinde. Eu cu un bun prieten facem primul NFT educațional, de aia suntem la Dubai. Cei care sunt implicați în block-chain știu despre ce este vorba.

Ne educăm cu toții. Mă provoacă lucrurile noi. Învățăm unii de la alții. Sunt genul pe care-l provoacă lucrurile noi. Eu în paralel cu muzica și kendama făceam asta în urmă cu ceva ani. Practic, deținătorul unui desen, unei creații artistice, deținătorul originalului o poate vinde pe bani mulți unui om interesat. Noi doi vom încasa bani indiferent de câți proprietari ai creației vor fi ulterior”, s-a mărturisit CRBL.