Diverse

Angelina Jolie e în culmea fericirii. A dat vestea cea mare despre fiica ei pe contul de socializare

Angelina Jolie e în culmea fericirii. A dat vestea cea mare despre fiica ei pe contul de socializare

Patru ani de acum încolo, Zahara Jolie-Pitt, fiica Angelinei Jolie în vârstă de 17 ani va urma cursurile Colegiului Spelman. Actrița e extrem de fericită și mândră că are fată studentă și le-a spus și fanilor.

Începând din această toamnă Zahara Jolie-Pitt, fiica actriței Angelina Jolie și a lui Brad Pitt va urma cursurile Colegiului Spelman. Vestea cea mare a fost dată de celebra actriță pe contul său de socializare.

„Zahara cu surorile ei de la Spelman! (…) Felicitări tuturor noilor studente care încep anul acesta”, a scris Angelina Jolie în dreptul unei fotografii cu fiica ei, alături de cei care îi vor fi colegi timp de patru ani. Mai mult, Angelina a postat și  un grup de hashtag-uri la postarea ei, printre care: “#SpelmanCollege”, “#SpelmanSisters” și “#HBCU”.

Așa mamă, așa fiică

Angelina Jolie și Zahara luptă împreună în sprijinul legii privind violența împotriva femeilor. Potrivit informațiilor oferite de People, în decembrie anul trecut, cele două au mers la Washington, D.C., unde s-au întâlnit cu avocați și politicieni.

„Onorată să vizitez Washington, DC, cu Zahara, lucrând cu avocații și membrii legislativuluii pentru a moderniza și consolida #ViolenceAgainstWomenAct pentru a include protecții pentru sănătatea și siguranța copiilor, comunitățile de culoare, triburile, supraviețuitorii LGBTQ, zonele rurale și toți supraviețuitorii.

Avem nevoie de reforme, inclusiv de formare judiciară, de procese judiciare care să țină cont de traume și care să reducă la minimum riscul de vătămare a copiilor.

De programe de granturi pentru tehnologia de detectare a vânătăilor la toate nuanțele de piele și de creare a unor probe criminalistice imparțiale, precum și de protecție pentru cei mai vulnerabili”, ”, a scris atunci Angelina Jolie pe Instagram.

„Ea nu este doar parte a familiei mele, ci și o femeie neobișnuită”

Zahara a fost înfiată de celebra actriță în anul 2005 când avea doar șase luni. „Fiica mea este din Ethiopia și eu am învățat de la ea multe lucruri.

Ea nu este doar parte a familiei mele, ci și o femeie neobișnuită, de origine africană, care posedă o legătură strânsă cu țara ei, cu continentul ei. Acest lucru îmi provoacă multe emoții”, a menționat Jolie despre fiica ei cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: ea.md