Info Actual > Showbiz > Crezi că tu ai defecte? Uite cum arată vedetele, fără pic de machiaj. Poți să le recunoști?
Showbiz

Crezi că tu ai defecte? Uite cum arată vedetele, fără pic de machiaj. Poți să le recunoști?

Crezi că tu ai defecte? Uite cum arată vedetele, fără pic de machiaj. Poți să le recunoști?

Crezi că tu ai defecte? Uite cum arată vedetele, fără pic de machiaj. Poți să le recunoști? Nimeni nu va nega că în prezent este foarte important să arăți bine. Pentru vedete este și mai complicat, căci au responsabilitatea să arate perfect în orice moment al zilei, deoarece acestea sunt aproape întotdeauna sub în obiectivul camerelor.

Cum arată vedetele în realitate, fără machiaj și fără coafuri sofisticate? Unele dintre ele sunt de nerecunoscut.
Atunci când sunt ”în lumina reflectoarelor” arată perfect.

În viața de zi cu zi, când renunță la machiaj, stiliști sau ținutele spectaculoase sunt greu de recunoscut chiar și de fanii lor.

Crezi că tu ai defecte? Uite cum arată vedetele, fără pic de machiaj. Poți să le recunoști?

Uite cum arată în realitate Lady Gaga, Sharon Stone, Madonna și Jane Fonda și cum arată atunci când sunt ”în centrul atenției”

Lady Gaga

Lady Gaga este una dintre cele mai iubite, dar și controversate vedete.
La sfârșitul lui martie împlinește 34 de ani și are aproape 35 de milioane de albume vândute. A câștigat de 9 ori premiul Grammy și de două ori Globul de Aur. Anul trecut a câștigat Oscarul pentru cel mai bun cântec, ”Shallow”.

Madonna

Madona a fost numită Regina muzicii Pop. Are 61 de ani și o carieră de 4 decenii. A cîștigat de 7 ori premiul Grammy și de două ori Globul de Aur.

Sharon Stone

Actrița împlinește în martie împlinește 62 de ani. A debutat la vârsta de 22 de ani, iar cariera sa a fost încununată cu numeroase premii, inclusiv Globul de Aur.

Jane Fonda

Jane Fonda are o carieră 6 decenii, în care a câștigat Oscar-ul de două ori și alte numeroase premii. Arată extraordinar și nu ascunde faptul că a recurs la operații estetice.

Pamela Anderson

Pamela Anderson are 53 de ani şi un chip nu tocmai plăcut. Faţă de alte vedete care au aceeaşi vârstă – Halle Berry de exemplu – Pamela are faţa plină de riduri şi pare mai bătrână decât e.