Diverse Showbiz

Cristiano Ronaldo a anunțat superbul nume pe care l-a ales pentru fiica lui

Cristiano Ronaldo a anunțat superbul nume pe care l-a ales pentru fiica lui
Instagram

Din sarcina gemelară a Georginei Rodriguez, a supraviețuit doar fetița, căreia cei doi i-au ales un nume superb.

Cum au ales Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez să o cheme pe fiica lor

Modelul în vârstă de 28 de ani, Georgina Rodriguez, a publicat pe rețelele de socializare câteva poze cu micuța lor, pentru care a strâns peste 2 milioane de aprecieri și zeci de mii de comentarii. Mai mult, a anunțat cum o va chema.

Fratele geamăn s-a stins la câteva minute după naștere

Deși Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez urmau să fie părinți de gemeni, Georgina Rodriguez, pe 18 aprilie 2022, a primit o veste tragică la naștere. Micuța a venit pe lume fără probleme, însă celălalt făt din sarcina gemelară a modelului, băiețelul, a murit la câteva minute după ce a venit pe lume. Anunțul trist a fost făcut de Cristiano Ronaldo, fotbalistul lui Manchester United, pe contul său de Instagram:

„Cu cea mai profundă tristețe suntem nevoiți să anunțăm moartea băiețelului nostru nou-născut. Este cea mai mare durere pe care oricare părinte o poate simți. Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea să trăim acest moment cu puțină speranță și fericire. Dorim să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru profesionalismul, îngrijirea și sprijinul acordat. Întreaga familie este devastată, ca urmare a acestei pierderi și, cu amabilitate, cerem intimitate în acest moment dificil. Băiețelul nostru, ești îngerul nostru. Te vom iubi întotdeauna” se arată într-un mesaj al lui Ronaldo pe contul său de instagram, citat de retetesivedete.ro

Anunțul devastator a fost confirmat chiar de jucătorul celor de la United

Cuplul a mers, însă, mai departe întrucât există și un mare motiv de fericire, faptul că fetița care a venit pe lume este sănătoasă. Astfel, la scurt timp după naștere, fotbalistul portughez și iubita lui s-au hotărât și în privința numelui pe care îl va purta micuța.
Astfel, noua membră a familiei va avea frumosul nume de Bella Esmeralda!


Cei doi au impreuna:
– 2 fetițe : Bella Esmeralda (în vârstă de nici o luna) și Alana (în vârstă de 4 ani)
Pe lângă cele 2 fetițe, fotbalistul portughez mai are:
– un băiat de 11 ani, Cristiano JR, cu o femeie al cărui nume nu l-a dezvăluit,
– gemenii Meteo și Eva, în vârstă de 4 ani, născuți în 2017 de o mamă surogat.


Cum a luat naștere povestea dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Relația dintre ei a început în anul 2016, după ce portughezul s-a despărțit de modelul Irina Shayk. Ronaldo a cunoscut-o pe Georgina în capitala Spaniei, pe vremea când fotbalistul evolua pentru Real Madrid, iar iubita lui lucra într-un magazin cu articole vestimentare.

„Era o zi de vară. Eu trebuia să plec la ora 17:00, dar o colegă de-a mea m-a sunat să mai stau jumătate de oră. Când plecam din magazin, un bărbat frumos, de aproape doi metri, venea împreună cu un copil și mai mulți prieteni. M-a salutat foarte politicos și a râs. M-am emoționat, mă gândeam ‘ce-i în neregulă cu mine?’. Nici nu voiam să mă uit la el, îmi era foarte rușine.”, a spus Georgina Rodriguez.

Cum au decurs primele întâlniri cu fotbalistul portughez.

Georgina Rodriguez a mărturisit: “Venea să mă ia de la muncă. Venea uneori cu o mașină Bugatti. Colegele mele o luau razna. Veneam cu autobuzul și plecam cu Bugatti”.