Diverse

Culiță Sterp s-a nenorocit. A fost băgat în arest pentru 24 de ore. Problemele nu se vor sfârși aici

Culiță Sterp s-a nenorocit. A fost băgat în arest pentru 24 de ore. Problemele nu se vor sfârși aici

Zi neagră pentru Culiță Sterp. A avut accident, a condus băut, n-a oprit la semnul agenților, iar când fugea de ei a lovit o altă mașină, apoi a plecat de la locul faptei. Pentru toate aceste lucruri, polițiștii au luat o hotărâre care l-a dărâmat pe unul dintre cei mai apreciați maneliști ai României. A fost reținut pentru 24 de ore.

Nenorocirea a avut loc ieri noapte, într-o intersecție din Cluj Napoca. Un alt șofer care era în trafic a reușit să surprindă imagini cu artistul, care se afla la volanul unui Mercedes, al cărui preț depășește suma de 100.000 de euro. Manelistul a intrat în intersecție pe culoarea roșie și a izbit în plin un Logan ce circula regulamentar. Culiță Sterp era beat, rezultatul etilotestului arătând o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. De parcă aceste lucruri nu ar fi fost de ajuns, el a plecat de la locul faptei, iar acum are dosar penal.

Acuzat de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

„Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca. Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție” a transmis IPJ Cluj, joi seară.

Mâine procurorul va decide dacă îl va trimite pe Culiță Sterp în fața instanței cu propunere de arestare pentru 30 de zile. Nu există dubii că el a intrat cu mașina pe culoarea roșie în intersecție, izbindu-l în plin pe șoferul cu Logan. Acesta se află în spital.

Culiță este la al doilea accident grav

Cu câțiva ani în urmă, Culiță Sterp a fost implicat într-un accident și mai grav, când a fost la un pas să-și piardă viața. Atunci Culiță și frații lui s-au ales cu leziuni foarte grave, iar mama sa a avut un șoc. Artistul a povestit acest lucru în anul 2018, în emisiunea „Agenția VIP”, după cum a scris retetesivedete.ro.

„Dar am avut noroc că ne-a scăpat Dumnezeu cu bine din tot”

”Am avut un accident toţi patru.(…) Veneam de la mare cu microbuzul nostru… Eu conduceam. Pe acolo aproape de casă, la vreo 15 km aproape de casă m-a luat somnul…s-a întâmplat, am dus maşina în cap acolo într-un şant, dar am avut noroc mare. Un băiat şi-a rupt piciorul, s-a lovit rău la cap.

Dar am avut noroc că ne-a scăpat Dumnezeu cu bine din tot. Mama era distrusă, era singură acasă…a anunţat-o cineva că am făcut accident, iar ea se ruga măcar unul să mai fie în viaţă, pentru că cineva i-a spus că a fost foarte grav”, a relatat Culiță Sterp.