Diverse

Cum a reușit un bărbat să se pensioneze tocmai la vârsta de 82 de ani. „Mă simt ca un om nou”

Cum a reușit un bărbat să se pensioneze tocmai la vârsta de 82 de ani. „Mă simt ca un om nou”
dailymail.co.uk

Abia la vârsta de 82 de ani a reușit să se pensioneze un angajat din SUA și asta după ce un client al supermarketului în care lucra (Walmart), impresionat de situația lui, a lansat o campanie de donații pe TikTok, strângând peste 100.000 de dolari pentru el.

La 82 de ani lucra opt ore pe zi

Este vorba despre veteranul de război Butch Marion, care lucra, ca și casier, 40 de ore pe săptămână, adică opt ore pe zi, într-un magazin Walmart din Cumberland, Maryland.

FOTO dailymail.co.uk

Iar, într-una dintre zilele în care se afla la muncă l-a întâlnit pe Rory McCarty, care intrase să cumpere niște baterii.

În acest context, McCarty a spus: ”Ca antreprenor, știind cât de greu este să găsesc angajați buni pentru afacerea mea, am fost uimit să-l văd pe acest bătrânel încă muncind din greu”.

„Am vrut doar să pun ceva în mișcare„

Clientul supermarketului, McCarty văzuse un clip în care o femeie lansase un GoFundMe pentru a ajuta un alt angajat Walmart în vârstă să se poată retrage din activitate și și-a propus să facă si el același lucru pentru Marion.

„Am vrut doar să pun ceva în mișcare, iar Domnul a făcut restul” a declarat McCarty.

Prin urmare, bărbatul a postat un clip cu Marion la lucru care a strâns rapid milioane de vizualizări, după care, pe 18 decembrie 2022, a lansat o campanie de donații în cadrul căreia a strâns 118.575 dolari de la 5.000 de oameni din întreaga lume.

Ulterior, Rory McCarty i-a oferit bărbatului harnic cecul după ce strângerea de fonduri a devenit virală.

FOTO dailmail.co.uk

Acum, cu banii strânși, Marion își va plăti facturile și va putea să călătorească pentru a-și vizita copiii și nepoții în Florida, pe care nu i-a mai putut vedea de ani de zile.

„Am vrut să-l ajut pe acest veteran al Marinei să-și trăiască restul anilor călătorind pentru a-și vedea copiii în Florida. Și să facă lucrurile pe care și-ar plăcea să le facă pe care nu ar fi putut să le poată face din motive financiare„, a precizat McCarty.

”Este ireal. Mă simt ca un om nou. O pasăre eliberată din colivie”, a spus Marion pentru Fox5, citează dailymail.co.uk.