Actual Diverse

Doliu în lumea filmului. Un veteran al unui serial celebru a murit. A lucrat la fiecare episod timp de 33 de ani

Doliu în lumea filmului. Un veteran al unui serial celebru a murit. A lucrat la fiecare episod timp de 33 de ani

Legenda serialului The Simpsons și editor muzical de lungă durată, Chris Ledsman, a murit la vârsta de 64 de ani.

Un veteran al serialului „The Simpsons” a murit. El a lucrat la fiecare episod timp de 33 de ani

Chris Ledsman a lucrat mult timp ca editor muzical la serialul The Simpsons, începând din 1989 și până în mai 2022. Ledsman, care a lucrat timp de peste 33 de ani la fiecare episod al serialului de animație american din 1989 până în mai 2022, a decedat în California.

În urma morții sale, The Simpsons i-au adus și ei un omagiu în ultimul lor episod, cu un titlu pe care scria „În memoria lui Chris Ledesma„.

O versiune animată a lui Ledsman a fost prezentată stând pe canapeaua emblematică din The Simpsons, alături de personajele principale ale serialului, printre care Homer, Marge, Lisa, Maggie și Bart.

El a fost prezentat ținând în mână o baghetă de dirijor, în timp ce cei trei copii aveau în mână instrumente muzicale.

În septembrie 2022, Ledsman a făcut un tweet despre cum a atins o piatră de hotar semnificativă în timp ce lucra pentru serial și a mărturisit:

„Am 23.242 de zile. Am lucrat la The Simpsons timp de 11.621 de zile. Născut la 1/28/1958. Prima zi la #TheSimpsons 11/22/1989. Nu sunt mulți cei care pot spune că au mai lucrat la orice loc de muncă timp de LITERAL jumătate din viața lor.”

După moartea sa, mai multe omagii au fost aduse de membrii echipei The Simpsons, care au făcut postări pe Twitter, în memoria sa.

Michael Price, scenarist și producător al serialului Simpsons, a declarat:

„O pierdere uriașă pentru familia Simpsons. Chris a fost un tip minunat, un mare talent muzical și un adevărat profesionist care a făcut ca fiecare episod din Simpsons din sezoanele 1-33 să fie mai bun. Îmi va fi dor să lucrez cu el și să împărtășesc suișurile și coborâșurile iubiților noștri Îngeri (el) și Mets (eu).”

Animatorul Matthew Schofield, care lucrează ca animator la The Simpsons, s-a declarat șocat la aflarea veștii și a spus că a fost întristat după ce a aflat de moartea lui. Schofield a mai adăugat: „Un om minunat, muncitor și foarte talentat, care va fi regretat de toți cei pe care îi cunoștea.”

Un alt scriitor, Al Jean, care a fost unul dintre primii membri ai echipei inițiale, a declarat: „Un om minunat, muncitor și foarte talentat, care va fi regretat de toți cei pe care i-a cunoscut.”

Ledesma a intrat pentru prima dată în industrie ca ghid turistic la Universal Studios Hollywood în 1984. În urma lui a rămas soția sa Michelle și de cele două fiice.