Diverse

Cum arată și cine sunt copiii dintr-o căsătorie anterioară ai noii regine consoarte Camilla. Video documentar

Cum arată și cine sunt copiii dintr-o căsătorie anterioară ai noii regine consoarte Camilla. Video documentar
Foto: exquis.ro

Despre cei doi fii ai regelui Charles al III-lea deja știm: William și Harry, cei doi băieți ai căror mamă este prințesa inimilor, lady Diana.

Lucruri mai puțin știute: Cine sunt copiii dintr-o căsătorie anterioară ai noii regine consoarte Camilla

Poate până acum au stat departe unul de altul, dar potrivit regulilor rigide ale firmei care reprezintă Casa Regală, cei patru copii, doi ai regelui Charles și ceilalți doi, ai consoartei Camillei, se vor reuni la evenimentele funerare, mai mult ca sigur.

Cel mai mare copil este Tom Parker Bowles, fiul născut din căsătoria lui Camilla cu Andrew Parker-Bowles. Prințul Charles este pentru el tatăl vitreg, dar și naș de botez.

Tom s-a născut la 18 decembrie 1974. El este cunoscut astăzi în principal ca scriitor de cărți cu specific culinar și chiar are un mare succes în domeniu, scrie revista americană Town&Country.

Am fost obraznic, am petrecut puțin cam tare. Când eram mai tânăr, am fost concediat tot timpul,” a declarat recent Parker Bowles într-un interviu despre cariera sa, făcând probabil aluzie la consumul de droguri la sfârșitul anilor ’90, scrie media.

Dar îmi plăcea să mănânc și puteam aproape să înșir o propoziție, așa că m-am gândit că aș putea scrie despre mâncare”, a mai precizat fiul Camillei.

Tom Parker Bowles și mama sa, Camilla

Tom are 47 de ani acum și  este autorul mai multor cărți de bucate. De-a lungul timpului, el a fost critic de restaurante pentru The Mail on Sunday, a colaborat cu Esquire UK și apare adesea ca jurat în emisiuni de reality show culinare și în concursuri.

În septembrie 2005, Tom s-a căsătorit cu editorul de modă Sara Buys. Cuplul are doi copii: o fiică, Lola, născută în octombrie 2007 și un fiu, Freddy, născut în februarie 2010. Presa scrie că cei doi s-ar fi despărțit, dar nu este o informație confirmată.

El a povestit, într-o zi,  că în familia lor este o tradiție să se reunească toată familia de Crăciun, alături de tatăl vitreg, așa cum îl numește el pe regele Charles de astăzi.

Și al doilea copil al Camillei, o fiică

Născută în ziua de Anul Nou din 1978, Laura Lopes este cel mai mic copil al Camillei și singura fiică a acesteia. În copilărie, a urmat cursurile unui internat catolic și, mai târziu, ale Universității Oxford Brookes, înainte de a se lansa într-o carieră în domeniul artelor.

Ea a condus Space Gallery din Londra și ulterior a cofondat Eleven, o galerie de artă din Belgravia. Un an mai târziu, în 2006, s-a căsătorit cu Harry Lopes, un fost model Calvin Klein, care a devenit, între timp, contabil autorizat. Prinții William și Harry au fost prezenți la nunta celor doi.

Laura și soțul ei au, acum, trei copii: Eliza, care s-a născut în ianuarie 2008, și doi băieți gemeni, Gus și Louis, care s-au născut în decembrie 2009.

Laura este discretă, nu îi place să stea în lumina reflectoarelor. Din informațiile care au ajuns la presă, se pare că fiica consoartei Camilla se înțelege foarte bine cu frații ei vitregi.