Actual Diverse

Camilla, viitoarea regină consoartă: ”Deși căsătorită, va fi mereu amanta”. Povestea ei adevărată. VIDEO

Camilla, viitoarea regină consoartă: ”Deși căsătorită, va fi mereu amanta”. Povestea ei adevărată. VIDEO

Figură controversată, rănită, acuzată, Camilla a reușit să treacă peste toate și este, astăzi, soția viitorului rege al monarhiei britanice. Unele povești sunt false, altele adevărate. S-au scris cărți și au fost lansate în eter discuții intime între Camilla și Charles, de pe vremea când el era căsătorit cu Diana, prințesa inimilor.

Camilla, viitoarea regină consoartă: ”Deși căsătorită, va fi mereu amanta”. Povestea ei adevărată. VIDEO

Chiar Camilla, în ultimul pictorial Vogue, interviu acordat înainte de ziua ei de naștere, s-a plâns că nu este iubită de britanici, așa cum și-ar dori, după inima și sufletul ei.

Așa cum ar trebui să fie, Camilla va fi mereu în umbra Dianei. Deși căsătorită, va fi mereu amanta. Pentru mine ierarhia se simte Elisabeth, Charles și Diana, William (ca fiu al lor) și, prin urmare, Kate. Amanta trebuie să facă reverențe în fața familiei regale”, a scris Lis N., pe un grup de social media.

Cine este Camilla. Camilla, Ducesă de Cornwall (născută Camilla Rosemary Shand, mai târziu Parker Bowles, 17 iulie 1947) este, acum, membră a familiei regale britanice. Este căsătorită cu Charles, Prinț de Wales, moștenitor aparent al tronului britanic, iar în cazul în care acesta va reuși, Camilla va deveni regină consoartă.

Istoric. Camilla a fost crescută în East Sussex și South Kensington, în Anglia, și a fost educată în Anglia, Elveția și Franța. În 1973, s-a căsătorit cu un ofițer al armatei britanice, Andrew Parker Bowles, cu care are doi copii. Au divorțat în 1995. Camilla a avut, periodic, o relație romantică cu Charles atât înainte, cât și în timpul fiecăreia dintre primele lor căsătorii. Relația lor a devenit foarte mediatizată în mass-media și a atras atenția întregii lumi. În 2005, Camilla s-a căsătorit cu Charles în Windsor Guildhall, care a fost urmată de o binecuvântare anglicană televizată la Capela St George din Castelul Windsor (wikipedia).

Cum o văd britanicii pe Camilla

Diana a găsit și o cutie de cadou cu o brățară cu brelocuri F și G – Fred era numele de botez al lui Charles, Gladys era numele Camilei. Diana a vrut să anuleze nunta, a fost cu o noapte înainte sau în dimineața nunții. Surorile ei au râs de situația ei dificilă și i-au spus că este prea târziu”, a scris un alt internaut, identificat cu numele de DGB, pe pagina de socializare.

Prințul Charles ce a văzut la Camilla? Prințesa Diana este acum în Rai, în pace, fericită și iubită. Dar prințul Charles pare să fie fericit acum, dar a făcut-o pe prințesa Diana să se simtă neplăcut”, a menționat Little K.

El vede în Camilla o femeie drăguță, amuzantă și iubitoare. Este de ajuns”, a ținut să își spună părerea Loren S.

Paginile de social media din Marea Britanie abundă în dialoguri pe tema Camillei. Mai mult de 90 la sută dintre oameni arată că o iubesc, încă pe Diana, care mai trăiește, încă, în inimile lor. Iar Camilla, orice ar face ea, rămâne în ochii oamenilor ”amanta regală”, acesta fiind numele dat de publicul larg, dar și de mass-media britanică.

Camilla a fost iubită și încurajată de părinți, de aici vine și încrederea ei în sine. Un caracter puternic, determinat, motivat. Așa o descriu cunoscuții și apropiații. Indiferent de acuzele venite din exterior, Camilla și-a văzut de propriul drum.

Camilla era încrezătoare, cochetă și adorată acasă. Foto: Pinterest

The Duchess: Camilla Parker Bowles și aventura amoroasă care a zguduit Coroana. Acesta era un titlu de ziar, publicat la un moment dat. Un lucru este evident și se găsește în toate publicațiile naționale și internaționale: cei doi, Camilla și Charles au fost și sunt chiar și astăzi prieteni. Nu tot timpul au fost ”amanți”, dar prietenia era fundația relației lor și pe ea s-a construit inclusiv viața în doi de astăzi.

Camilla a fost prezentă la nunta prințului Charles cu Lady Di. Foto: Pinterest

Despre ei, ca ”trio”, presa a scris pagini întregi și au foste redate zeci de reportaje televizate, s-au scris cărți, volume întregi.

Mărturisirea televizată a lui Charles despre relația lor, a făcut ca iubita Camilla să devină cea mai urâtă femeie din Marea Britanie, la acea vreme, când încă Diana era adorată și apreciată de întreaga lume.

Greu să concurezi cu prințesa inimilor, a recunoscut și Camilla, în discuția cu jurnalistul Vogue, înainte de aniversarea ei din acest an. Era timpul confesiunii, poate, poate, lumea o poate iubi așa cu o iubește și ea.

O vizită în Grecia (perioada pandemiei). Charles si Camilla. Foto: Pinterest

Camilla ne oferă un exemplu de viață. Le are pe toate, un singur lucru lipsește și anume să fie și ea, într-o zi, ”regina inimilor” britanicilor săi. Inima reginei Elisabeta a cucerit-o, Camilla. Regina Elisabeta a II-a, în mesajul de la cea de-a 70-a aniversare a coroanei, a declarat, în mod public, că  „dorința ei sinceră” este ca ducesa de Cornwall, Camilla, să fie cunoscută ca regină consoartă după urcarea pe tron a lui Charles.

Foto: EVZ