Diverse

Cum se adaptează oamenii înalți la viața cotidiană. De la momente incomode în baie, până la pericole iminente. Fotografii hazlii

Cum se adaptează oamenii înalți la viața cotidiană. De la momente incomode în baie, până la pericole iminente. Fotografii hazlii

Există oameni înalți care încearcă să îndeplinească sarcini obișnuite, să călătorească și pur și simplu să treacă peste probleme amuzante într-o lume care nu a fost proiectată pentru a se adapta înălțimii lor.

Cum se adaptează oamenii înalți la viața cotidiană. De la momente incomode în baie, până la pericole iminente. Fotografii hazlii

Răspunsul la întrebarea care este înălțimea perfectă este cu adevărat o enigmă, întrebați-o pe Alice despre timpul petrecut în Țara Minunilor. Când oamenii sunt scunzi își doresc să fie mai înalți – dar persoanele de pe această listă, pe de altă parte, probabil că și-ar dori să aibă doar câțiva centimetri în plus, pentru a avea o viață mai simplă.

Există o listă de fotografii cu oameni înalți care încearcă să îndeplinească sarcini obișnuite, să călătorească și pur și simplu să treacă peste probleme amuzante într-o lume care nu a fost proiectată pentru a se adapta înălțimii lor.

De la momente incomode în baie și în cabina de probă, până la pericole de siguranță la ușă, cine ar fi știut că există atâtea probleme ale oamenilor înalți.

Știați că înălțimea dumneavoastră, ca și greutatea, poate fluctua în timpul zilei?

Discurile din coloana vertebrală se comprimă din cauza faptului că stai în poziție verticală toată ziua„, spune Todd Sinett, DC, chiropractician din New York și autor al cărții Adevărul despre durerile de spate. Pe măsură ce dormiți, coloana vertebrală se decomprimă și recâștigați lungimea pierdută.

Născut la 22 februarie 1918, Robert Wadlow deține titlul de cel mai înalt om care a trăit vreodată. Născut cu o greutate de doar 8,7 lire sterline și fiu al unor părinți de talie medie, uriașul american avea o înălțime impresionantă de 2,72 m (8 ft 11,1 in) la ultima măsurătoare, la 27 iunie 1940, devenind astfel cel mai înalt om din lume. Și nu ne-am putut imagina problemele de zi cu zi ale acestei persoane.

Desigur, s-ar putea să fiți mai în pericol să vă loviți la cap, dar există unele avantaje care vin odată cu înălțimea. Un studiu clasic, publicat în Journal of Applied Psychology a constatat că oamenii câștigă cu 789 de dolari mai mult pe an pentru fiecare centimetru peste înălțimea medie pe care o au.

Majoritatea (58%) dintre directorii executivi din Fortune 500 au peste 1,80 metri înălțime. Iar 38 dintre ultimii 43 de președinți americani au fost mai înalți decât înălțimea medie (1,70 m).

Foto: pinterest