Lifestyle

Cutremurător! Andreea Mantea, suspectă de cancer ovarian agresiv. „Faptul că am rămas însărcinată este o minune”

Cutremurător! Andreea Mantea, suspectă de cancer ovarian agresiv. „Faptul că am rămas însărcinată este o minune”

Cutremurător! Andreea Mantea, suspectă de cancer ovarian agresiv. „Faptul că am rămas însărcinată este o minune”.

În urmă cu mai bine de cinci ani, înainte de a deveni mamă, Andreea Mantea a trecut prin momente cumplite. Intrigată de faptul că nu poate rămâne însărcinată, vedeta Kanal D a hotărât să facă câteva teste medicale. Andreea Mantea a trecut prin momente cumplite, în momentul în care când a aflat că este suspectă de cancer ovarian.

„S-a întâmplat, la un moment dat, în anumite relaţii, să ne dorim un copil. Nu ştiam dacă rămânem sau nu împreună, ideea e că ne doream, dar nu se întâmplă. Nu am dat atenţie la început, după care, încet, încet, lucrurile astea au început să încolţească şi să mă gândesc doar la treaba asta.

M-am trezit cu o problema destul de urâtă, vorbesc acum de momentul în care eu eram suspectă de cancer ovarian şi urma să îmi scot unul din ovare. Era un cancer foarte agresiv şi creştea foarte repede”, mărturisea Andreea Mantea în urmă cu ceva timp.

„I-am spus lui Dumnezeu că dacă nu mi-e dat în viaţă asta să am un copil, eu nu am de ce să mai stau”

Prezentatoarea TV spune că doar credința a salvat-o ca prin minune. Vedeta a fost să se roage înainte de intervenția chirurgicală și se pare că Dumnezeu i-a ascultat rugile, astfel că aceasta s-a trezit fără nicio tumoare.

„Am fost la pământ. Eram conştientă că nu voi mai face copii niciodată, mai ales că îmi doream foarte mult. M-am programat la operaţie pentru ziua de vineri. Miercuri am fost undeva şi m-am rugat şi i-am spus lui Dumnezeu că dacă nu mi-e dat în viaţă asta să am un copil, eu nu am de ce să mai stau.

Două zile mai târziu când am ajuns la spital pentru operaţie, chistul dispăruse. Se speriase şi medicul. Apoi am început să urmez un tratament care omora orice lucru care se aşeza acolo, un chist sau chiar o sarcina. De asta am fost cu atât mai surprinsă în momentul în care am aflat că am rămas însărcinată”, mai povestea vedeta.

Andreea Mantea a mai spus că este o adevărată minune faptul că a putut rămâne ănsărcinată.

„Am fost suspectă de cancer ovarian. Faptul că am rămas însărcinată este o minune. Am urmat un tratament in urma caruia nu se mai putea, orice sarcina care se aseza in uter era eliminata de organismul meu”.