Info Actual > Showbiz > Dana Budeanu, un mod inedit de a-și prezenta noua colecție.  Ce a pus pe jar imaginația fanilor
Showbiz

Dana Budeanu, un mod inedit de a-și prezenta noua colecție.  Ce a pus pe jar imaginația fanilor

Dana Budeanu, un mod inedit de a-și prezenta noua colecție.  Ce a pus pe jar imaginația fanilor

După ce și-a petrecut toată vara în vacanță în străinătate, alături de fiicele sale, Dana Budeanu, celebrul designer de modă, s-a întors în țară . Foarte bronzată și cu o siluetă de invidiat, așa cum și-a obișnuit fanii, Dana Budeanu și-a impresionat urmăritorii de pe Instagram, relatează a1.ro.
La 41 ani, frumoasa brunetă în are un trup de zeiță și nu ezită să își pună în valoare formele ori de cât ori are ocazia, fiind mândră de felul în care arată.

De câteva luni, Dana Budeanu și-a luat adio de la postarea video-urilor sale celebre pe YouTube și tot conținul pe care îl creează a rămas disponibil doar în aplicația sa proprie. A investit foarte mult timp, dar și resurse financiare în noua sa aplicație și se bucură că aceasta a avut atât de mult succes, adunând un număr neașteptat de mare de abonați.

Un mod inedit de a-și prezenta noua colecție

În  fotografia postată, Dana Budeanu și-a pus în valoare blonzul, purtând o rochie albă extrem de mulată, cu un umăr gol și decupată în zona taliei.


Designerul de modă are un trup de invidiat, deși este mama a două fetițe de 16 ani. Astfel, prin intermediul noii fotografii, ea și-a anunțat noua colecție de haine care urmează să fie lansată în curând.

Dana Budeanu, este fosta soție a jurnalistului Radu Ion Budeanu. Cei doi s-au cunoscut când el avea 21 de ani, iar ea 22 și s-au iubit foarte mult. Ei au divorțat în urmă cu 8 ani, dar din acest mariaj, Dana Budeanu are două fete.

Cu o vreme în urmă, toată presa a zvonit că Dana Budeanu s-ar fi logodit, după ce ce creatoarea de modă a postat o poză cu ceea ce părea să fie un inel de logodnă. Toți și-au îndreptat atenția spre potențialul logodnic al acesteia. Designerul de modă a publicat o fotografie cu un inel pe care l-a purtat pe degetul inelar de la mână stângă, cu descrierea “I don’t date, I marry” (Eu nu ies la întâlniri, eu mă căsătoresc).