Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dana Marijuana, „cea mai mândră mamă”. Ce frumoasă s-a făcut fiica ei! FOTO
Showbiz

Dana Marijuana, „cea mai mândră mamă”. Ce frumoasă s-a făcut fiica ei! FOTO

Dana Marijuana, „cea mai mândră mamă”. Ce frumoasă s-a făcut fiica ei! FOTO

Dana Marijuana, „cea mai mândră mamă”. Ce frumoasă s-a făcut fiica ei! Solista Dana Coteanu (40 de ani) sau Marijuana, cum este cunoscută în lumea showbiz-ului, a devenit o mamă de nota zece. Dana se ocupă singură de cele două fiice ale sale, Alesia (14 ani) și Iris ( 5 ani).

A fost pe val în anii ‘90, cu hit-ul ”Cea mai fidelă fată” și este cunoscută pentru colaborarea cu ”La Familia”. A avut un parcus sinuos, din care nu au lipsit scandalurile și controversele. În prezent, însă, Dana Coteanu se declară un om fericit și împlinit.

Nu mulți știu că, pe lângă muzică, pentru a-și suplimenta veniturile, Dana vinde bijuterii la care lucrează singură. Artista le comercializează, apoi, în târgurile din întreaga țară.

„Mă bucur de cele două minuni pe care viaţa mi le-a dat. Mă descurc bine cu banii. Copiii mei sunt bine, unul este la şcoală şi altul merge la grădiniţă”, mărturisea Marijuana, într-un interviu pentru Click!.

După cum se vede, Alesia, fiica sa cea mare, a crescut și a devenit o domnișoară frumoasă. Aceasta seamănă izbitor cu mama sa.

„Fiica mea nu are studii muzicale. Nu ştiu dacă o să aibă şanse să intre în industria muzicală. Sunt mulţi oameni talentaţi în ţara asta şi nu reuşesc să se lanseze pentru că nu este loc.

Fetiţa mea o să fie o artistă talentată doar pentru prieteni, colegi de clasă şi familie. Dar dacă o să aibă şansa să devină persoană publică, atât eu, cât şi tatăl ei o s-o susţinem”, mărturisea Dana Coteanu, în urmă cu ceva timp pentru Click!.