Showbiz

De doi ani, Fuego se aprovizionează cu apă de izvor. Artistul dezvăluie și de ce face asta

De doi ani, Fuego se aprovizionează cu apă de izvor. Artistul dezvăluie și de ce face asta
Arhiva infoactual.ro

În ultimii ani, Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego în lumea muzicală, a trecut prin schimbări fizice notabile. Artistul, în vârstă de 46 de ani, a avut bună perioadă probleme cu kilogramele suplimentare, dar a reușit să le depășească, mai ale din dorința de a avea o apariție perfectă în fața fanilor.

Ce a făcut Fuego ca să slăbească

Artistul a declarat, într-un interviu pentru Antena Stars, că, pentru a arăta mai bine, a ținut dietă pentru a slăbi.

În același context, Fuego a dezvăluit, de asemenea, că în fiecare dimineață, bea pe stomacul gol  două pahare mari cu apă de izvor. Și abia apoi servește micul dejun.

Astfel, artistul a spus: „Este secretul meu deja de aproape jumătate de an. Dimineața când mă trezesc beau două căni pline cu apă plată, apa să fie cât mai naturală, dacă se poate apă de izvor. După care mâncăm cereale, mănânc tot felul de cereale. Aceste cereale cu câteva fructe confiate de pădure, pentru că au puțin zahăr. Mâncăm cereale cu lapte de ovăz care are un gust fabulos. Mâncarea asta mă ține 5 ore”.

În urmă cu doi ani, Fuego avea 115 kilograme iar în prezent, acesta are o greutate 85 de kilograme, fiind tare mândru că a reușit să slăbească.

Care este secretul dietei lui Fuego

În timpul aceluiași interviu Fuego a povestit: „Am fost la un liceu și am vorbit despre valorile de la noi din țară. M-am simțit foarte bine. Dar de ce am spus asta? Pentru că ei au aflat că sunt la cură de slăbire, iar elevii mi-au oferit două coșuri cu mere verzi. Ei au auzit că mănânc mere verzi. Eu am avut 115 kilograme pe care le-am avut acum un an jumate, doi ani. Am încercat să țin o cură de slăbire și să mănânc sănătos în primul rând. Cât mai puțin dulce, fără pâine, fără făinoase și cât mai mult produse bio. Eu am un program încărcat, dar încerc să fiu un om echilibrat”, citează libertatea.ro