Lifestyle

De necrezut! Ce pensie are Mitică Popescu, la 83 de ani…

De necrezut! Ce pensie are Mitică Popescu, la 83 de ani…

De necrezut! Ce pensie are Mitică Popescu, la 83 de ani…

Are 83 de ani și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori români. Notorietatea de care se bucură s-a transformat în cartea sa de vizită. Mitică Popescu, monstru sacru al cinetografiei românești, nu a renunțat nici acum la muncă.

Aarc.ro - Totul despre Filmul Romanesc

În prezent, actorul a reluat filmările pentru emisiunea „D’ale lui Mitică”, după ce fuseseră sistate din cauza pandemiei de coronavirus. În ciuda venerabilei sale vârste, Mitică Popescu iubește ceea ce face. Producătorii emisiunii au anunțat că Maestrul a revenit cu bucurie la muncă.

„Mitică Popescu s-a bucurat că a revenit la muncă, chiar şi în aceste condiţii. Pentru că a stat acasă şi a vorbit cu prietenii la telefon. La revenirea pe platourile de filmare a trebuit să respectăm reguli stricte. Să folosească masca şi să îşi dea regulat cu dezinfectant pe mâini. La fel, şi colegul său, Marian Marin. Când a ieşit pe teren a stat la distanţă de oameni şi a purtat mască la interviuri”, au declarat surse din TVR pentru Click!.

În prezent este gazda emisiunii „D’ale lui Mitică”, difuzată de TVR2. Pare de necrezut, dar, la cei 83 de ani, Mitică Popescu încasează o pensie lunară care valorează nici mai mult, nici mai puțin de 1.200 de lei, scrie okmagazine.ro.

Actorul Mitică Popescu se întoarce pe micile ecrane la vârsta de ...