Economic

Decizia luată de Dan Pascariu în urmă cu câteva ore

Decizia luată de Dan Pascariu în urmă cu câteva ore este da a se retrage din funcția de Președinte al Consiliului de Supraveghere al UniCredit Bank.

 

În ședința Consiliului de Supraveghere UniCredit Bank din 2 aprilie 2020, domnul Dan Pascariu, Președinte al Consiliului de Supraveghere, și-a anunțat decizia de a se retrage din funcție începând cu data de 03.04.2020.

 

Prin activitatea sa din ultimii 12 ani în cadrul UniCredit Bank, timp în care a deținut funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere, Dan Pascariu este unul dintre oamenii care au avut un impact deosebit asupra organizației.

 

Îi mulțumesc lui Dan Pascariu, în numele Directoratului și al tuturor colegilor, pentru contribuția avută la dezvoltarea sistemului bancar și, în special, a băncii noastre. Este una dintre cele mai importante figuri în istoria UniCredit Bank, cu o contribuție relevantă și constantă în crearea unei culturi organizaționale sănătoase. Îi dorim tot ce este mai bun și sunt convins că și pe viitor va rămâne aproape de noi”, a spus Răsvan Radu, CEO UniCredit Bank.

 

Continuitatea activităților programate ale Consiliului de Supraveghere până la o nouă nominalizare pentru rolul de Președinte al Consiliului de Supraveghere va fi asigurată de poziția de Vicepreședinte al Consiliului de Supraveghere.