Info Actual > Politică > Declarația lui Klaus Iohannis de Ziua Mondială a Sănătății
Politică

Declarația lui Klaus Iohannis de Ziua Mondială a Sănătății

Declarația lui Klaus Iohannis de Ziua Mondială a Sănătății. Ministerul Sănătății din România a semnat astăzi cu Biroul regionale al Organizației Mondiale a Sănătății un acord de colaborare bienală.

La ceremonia care a avut loc în sistem de videoconferință cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății a participat și președintele Klaus Iohannis, care a amintit că protejarea personalului medical aflat în prima linie de luptă cu epidemia este prioritară.

Declarația lui Klaus Iohannis de Ziua Mondială a Sănătății

”Vă datorăm recunoștință și respect, zi de zi, pentru efortul consecvent depus în menținerea sănătății noastre, a tuturor, și cu atât mai mult în aceste zile, când aveți un rol critic și purtați pe umerii halatelor albe o presiune enormă. Reiau, în acest context, apelul la responsabilitate și la respectarea cu strictețe a măsurilor impuse de autorități. Respectând normele de deplasare, dragi români, de igienă și de distanțare socială ne protejăm pe noi înșine, pe cei dragi, și ajutăm cadrele medicale să ofere asistență celor care au reală nevoie de îngrijire” a spus Klaus Iohannis.