Info Actual

Info Actual > Showbiz > Detalii halucinante din căsnicia Andei Adam. Ăsta o fi motivul divorțului?!
Showbiz

Detalii halucinante din căsnicia Andei Adam. Ăsta o fi motivul divorțului?!

Detalii halucinante din căsnicia Andei Adam. Ăsta o fi motivul divorțului?!

Detalii halucinante. Anda Adam și Sorin Andrei Nicolescu sunt pe punctul de a divorța, după o relație de cinci ani care părea perfectă în ochii admiratorilor săi.

Căsnicia dintre Anda Adam și Sorin s-ar afla pe marginea prăpastiei, iar certurile din interiorul cuplului se pare că nu ar fi apărut peste noapte. Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, celebrul cuplu ar fi început să se certe încă de anul trecut, atunci când Sorin a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Detalii halucinante din căsnicia Andei Adam. Nici unul nu vrea să divorțeze

539„După problema cu condamnarea lui Sorin, toate responsabilitățile au rămas pe Anda. Așa au început certurile si reproșurile. Ba că se neglijează, ba că Sorin nu o ajută suficient și că s-a închis foarte mult în el. S-au certat și împăcat de atâtea ori încât nici nu mai știi ce să crezi, dacă vor rămâne împreună sau nu. În sufletul lor, nici unul nu vrea să divorțeze, dar nici așa nu se mai poate, doar cu neînțelegeri și nemulțumiri” au spus surse din anturajul celor doi, pentru aceeași sursă.

Chiar dacă nu a confirmat încă divorțul de tatăl biologic al copilului său, Anda a mărturisit că atunci când va avea loc despărțirea, își va asuma acest lucru.

Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns

„Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris (n.r. divorț). Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu o să pun pe rețelele de socializare că am făcut asta, atunci chiar am făcut-o. Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public. Nici când am fost provocată nu am dat curs unor speculații. M-a sunat lumea să mă întrebe dacă am divorțat. Ca să concluzionez, când voi pune pe rețelele de socializare că nu mai formez un cuplu, atunci să credeți. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare” a transmis blonda.